Rehber :
   
Nakliyat Şirketleri
Yaylıoğlu Nakliyat
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
05.01.2013
Suriyeli Sığınmacılar İçin Yardım Kampanyası Başlatıldı


Vali Kızılcık, Trabzonluları Kampanyaya Davet Etti

                Başbakanlık genelgesiyle, Suriyeli sığınmacılara yönelik yardım kampanyası başlatıldı. Suriye'deki olaylar sebebiyle yurtlarını terk ederek komşu ülkelere sığınmaya çalışan yüz binlerce insan için başlatılan yardım için valiliklere genelge gönderildi.

                Gönderilen genelgede, 'Suriye'deki olaylar sebebiyle yurtlarını terk ederek komşu ülkelere sığınmaya çalışan yüz binlerce insan, can güvenliği, açlık, susuzluk, barınma ve salgın hastalık sorunları ile karşı karşıya bulunmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti, yardımlaşma ve dayanışma duygusu ile halkımızın da beklentileri doğrultusunda, muhtaç ve mağdur durumda bulunan Suriyeli sığınmacılara yardım için her türlü desteği sağlayacaktır' denildi.

                Vali Dr. Recep Kızılcık, başlatılan yardım kampanyasına tüm Trabzonluları davet ederek, "Barınma, açlık, susuzluk ve salgın hastalık tehlikesi ile muhtaç ve mağdur durumda bulunan sığınmacılara her türlü yardım ve desteği sağlayarak sıkıntıların hafifletilmesine katkıda bulunmak amacıyla başbakanlık genelgesi doğrultusunda valiliğimizce de il genelinde yardım kampanyası başlatılmasına karar verilmiştir" dedi.

                Yardım kampanyası aşağıda belirtilen kurallara uygun olarak yürütülecektir.

                1- Tüm kamu kurum ve kuruluşlarınca personellerden toplanan yardımlar T.C. Ziraat Bankası Aşağayrancı Şubesinde açılan TL-Hesap No (İBAN) : TR 920001000820555555555037 'Suriyeli Sığınmacılara Yardım Kampanyası' hesabına yatırılacaktır.

                2- İlçelerde Kaymakamlıklarca yardım kampanyası başlatılacak ve toplanan yardımlar belirtilen hesap numarasına toplu olarak yatırılacaktır.

                3-İl ve ilçe müftülüklerince tüm camilerde din görevlileri aracılığı ile 04.01.2013 Cuma günü yardım toplanacak ve toplanan yardımlar Valilik hesabına toplu olarak yatırılacaktır.

                4-Sivil Toplum Kuruluşları kendi mevzuatları (tüzükleri, senet, sözleşme vb) doğrultusunda üyelerden toplamış oldukları yardımları belirtilen hesaba yatıracaklardır.

                5-Gerçek kişilerin yardım kampanyasına katılabilmelerini sağlamak amacıyla banka hesap numaralarının yerel basında duyurulması sağlanacaktır.

                İlimizde başlatılan yardım kampanyası 15.02.2013 tarihinde sona erecektir. Toplanan yardımlar ilgili kurum tarafından toplu olarak herhangi bir gecikmeye meydan verilmeden en geç 20.02.2013 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Valiliğimize bildirilecektir. 

Toplam Okunma Sayısı : 1533

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com