Rehber :
   
İş Güvenlik Malzemeleri
Mekap Ayakkabıcılık
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
05.01.2013
Güneş, Burak Yılmaz'ını buldu


Ara transfer döneminde kadrosunu yerli bir santrforla transfer etmek isteyen Trabzonspor, tüm konsantrasyonunu Gaziantepspor'un yıldız ismi Cenk Tosun'a verdi.

Marc Janko, Henrique ve Halil Altıntop'un sezonun ilk yarısında beklentilerin çok altında bir performans sergilemesinden dolayı ara transfer döneminde kesin olarak bir santrfor  transferi yapacak olan Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda Gaziantepsporlu Cenk Tosun'un transferi için girişimlerini hızlandırdı.

Gaziantepspor ile görüşmelere başlayan Trabzonspor, transfer pazarlıklarına 3 milyon euro ve Sapara ile başladı. Gaziantepspor'un 4.5 milyon euroluk bonservis bedelinde indirime gitmesini bekleyen bordo-mavili kulüp, Cenk Tosun'un da transfere sıcak bakmasından dolayı oldukça umutlandı.

Burak Yılmaz'ın takımdan ayrılmasından sonra ciddi bir gol sorunu yaşayan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş'in bordo-mavilili yönetime kesin bir talimat vererek Cenk Tosun'un transferini sonlandırılmasını istediği belirtildi.

CENK TOSUN DA İSTİYOR!

Yakın çevresiyle yaptığı sohbetlerde Trabzonspor teknik direktörü Şenoş Güneş'e karşı hayranlık beslediğini hemen her fırsatta dile getiren Cenk Tosun, bordo-mavili camiada Burak Yılmaz'dan dolan boşluğu da dolduracağına inanıyor. Transferi hakkında konuşmaktan kaçınan Cenk, Trabzonspor'un ilgisinden memnun olduğunu ancak transfer sürecine kesin olarak Gaziantepspor'un karar vereceğini belirtti.

Trabzon'da yayın yapan yerel gazeteler de Cenk Tosun'un Trabzonspor için nokta bir transfer olacağını ve Şenol Güneş'in tıpkı Burak Yılmaz gibi Cenk Tosun'u da önemli bir yıldız haline getireceği görüşünde birleşti.

Öte yandan Trabzonspor'un listesinde olan Mehmet Ekici için Werder Bremen'den kötü haber geldi. Şenol Güneş'in transfer edilmesini istediği Mehmet Ekici hakkında bir açıklama yapan kulübün menajeri Klaus Filbry'nin Mehmet'i kiralık vermek istemedikleri ve ikinci yarıda ondan faydalanmak istedikleri yönündeki sözlerini yineledi.

Toplam Okunma Sayısı : 1159

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com