Rehber :
   
Aluminyum ve Yan Sanayi
Aktif Metal Yapı Tic. Ltd. Şti.
Üçgen Aluminyum San. Tic. Ltd Şti.
Mst Cam Alüminyum
Birlik Cam Balkon
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
08.01.2013
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Organ seçimlerine ilişkin duyuru


Odamız organ seçimleri 23.06.2012 tarihli Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren 2012 / 3237 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı uyarınca Şubat- Mart 2013 aylarında yapılacaktır.

 
       5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar kanununun 83.maddesi uyarınca oda meslek komiteleri ve meclis seçimlerine seçmen olarak katılabilmek ve meslek komiteleri ve meclis üyesi seçilebilmek için üyelerin gelir veya kurumlar vergisi mükellefi olmaları gerekmektedir.
 
       Kayıtlarımızda vergi numaraları bulunmayan üyelerimiz seçmen listelerinde yer almayacak, dolayısıyla seçme ve seçilebilme haklarını kaybetmiş olacaklardır.
 
       Bu nedenle; üyelerimizin odamızdaki vergi mükellefiyeti ile ilgili kayıtlarını kontrol etmeleri, hatalı kayıtların düzeltilmesini ve eksik kayıtların tamamlanmasını istemeleri gerekmektedir.
 
       Üyelerimizin vergi mükellefiyetlerine ilişkin oda kayıtları 25 Ocak 2013 Cuma günü mesai saati bitimine kadar hafta içi her gün 08.30-17.30 saatleri arasında üyelerimizin incelemesine açık olup, hatalı kayıtların düzeltilmesi ve eksik bilgilerin tamamlanması için başvuruların firmanın antetli kağıdına yazılmış dilekçe ile yapılması gerekmektedir.
 
       Bu düzenleme kapsamında odamıza daha önce hiç vergi hesap numarasını bildirmemiş üyelerimizin de belirtilen süre içinde odamıza vergi hesap numaralarını bildirmeleri, vergiden muaf olan üyelerimizin (kooperatifler vb.) vergiden muaf olduklarına ilişkin muafiyet belgelerini seçme ve seçilme haklarının kaybolmaması için 25 Ocak 2013 Cuma günü mesai bitimine kadar odamıza bildirmeleri gerekmektedir.
 
      Yukarıda açıklanan hususlara uygun olarak kayıtlarını düzeltmeyen üyelerimiz odamızdaki kayıtlarının doğruluğunu kabul etmiş sayılacaklardır.
 
      Üyelerimize önemle duyurulur.
Toplam Okunma Sayısı : 5468

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com