Rehber :
   
Enerji Ürünleri & Tarım Makinaları
Özsöz Ticaret
Can Makina & Jeneratör
Vatan Jeneratör
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
02.05.2009
Teknik Adam Konusunda Birçok İsim Gündeme Getiriliyor


Ersun Yanal'ın ayrılmasından sonra hoca arayışlarını sürdüren Trabzonspor'da, , Alman ve Fransız kulüplerinin kıskancında...

 

Trabzonspor'un Hırvat futbolcusu Cale ve Brezilyalı futbolcusu Alanzinho'nun peşine Alman takımları düşerken, Colman için de Fransa'nın Toulouse takımının nabız yokladığı öğrenildi.

 

Turkcell Süper Ligi'nde sezonun sona ermesine 4 hafta kala Trabzonspor'da forma giyen bir çok yabancı futbolcuya yurt dışından teklif gelmeye başladı. Bordo - mavili takımın sezon başında Hırvatistan'ın Dinoma Zagrep takımından transfer ettiği Hrvoje Cale'ye, Bundesliga'nın güçlü ekiplerinden Hoffenheim ve Borussia Dortmund'un talip olduğu öğrenildi. Hırvat futbolcu için önümüzdeki günlerde Bordo - mavili kulübe resmi teklif yapmaya hazırlanan Alman kulüplerine, Trabzonspor'un, 'Satmıyoruz' cevabı vermesi bekleniyor. Bu arada sezon ortasında Norveç'in Stabaek takımından transfer edilen Alanzinho içinde Wolfsburg'un devrede olduğu iddia edildi. Bordo - mavili takımın Arjantinli futbolcusu Gustavo Colman için ise Fransa'nın Toulouse takımının resmi teklif yapmaya hazırlandığı ve ciddi bir bonservis bedelini gözden çıkardığı öğrenildi.

 

YERLİ HOCA ARAŞTIRMALARI SÜRÜYOR

 

Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın görevinden istifa etmesinin ardından teknik direktör arayışlarını titizlik içerisinde yürüten bordo-mavili yöneticilerin, Giray Bulak, Aykut Kocaman, Ertuğrul Sağlam ve Tolunay Kafkas isimleri üzerinde yoğunlaştığı öğrenildi. Ancak yerli hoca arayışlarına rağmen yurt dışında da çeşitli çalışmalar yapan bordo - mavili takımın menajerler aracılığı ile kulübe önerilen Hollandalı ünlü teknik adam Ronald Koeman'ı da listeye aldığı belirtildi.

 

(Holiganspor)

Toplam Okunma Sayısı : 1937

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com