Rehber :
   
Reklam ve Tabela
Yusuf Rizeli
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
19.01.2013
Trabzon'a 20 Milyon Dolarlık Mega Yatırım


Vali Kızılcık, Trabzon’da Yatırım Yapacak Olan Dubaili İşadamını Kabul Etti

               Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon’da yaklaşık 20 milyon dolarlık bir yatırım yapacak olan Dubaili İşadamı Necdet Kerem’i makamında kabul etti.

               Dubaili İşadamı Trabzon’u Tercih Etti

               Trabzon’a yapacak olduğu yatırımdan dolayı işadamı Kerem’e teşekkür ederek sözlerine başlayan Vali Kızılcık, “Doğu Karadeniz Bölgesini ve Trabzon’u tanıtmak için Dubai’ye gittiğimizde işadamımızı ilimize yatırım yapmaya davet etmiştik. O da sağ olsun buraya gelerek yatırım kararı aldı. Bu konuda Trabzon’da yapmaya karar verdikleri ve yapmayı düşündükleri yatırımlar hakkında bizimle görüştüler. İnceleme yapmak ve diğer fırsatları araştırmak üzere buraya geldiler. Yatırım yeri olarak ilimizi tercih ettikleri için kendilerine Trabzon halkı adına şükranlarımı arz ediyorum. Yapacak oldukları yatırımlara başladılar. Bunun yanında yeni yatırım fırsatlarını da değerlendiriyorlar” dedi.

                Trabzon’da 20 milyon dolarlık mega bir yatırımın startını verdiklerini belirten İşadamı Necdet Kerem de, “Bir süre önce Trabzon yöresinden başlatmış olduğum Dubai kaynaklı yatırım girişiminin aynı sevk ve heyecanla devam ettiğini ifade etmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Özellikle sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkamda net bir duruş sergileyerek çalışmamıza tam desteğini lütfetmesi bana ayrı bir güç verdi” dedi.

                ‘Hiçbir Projemi Yarım Bırakmadım’

                 Çalışmalar hakkında bilgiler veren İşadamı Kerem, “İlk aşamada Uzungöl ve Sümela’da yaklaşık 20 milyon dolara mal olacak bu mega yatırım yapacağız. Gelişmelerin her safhası hakkında başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Erdoğan Bayraktar olmak üzere ilgili bakanlarımıza beni bu yöreye yönlendiren sayın Valimiz ve belediye başkanımıza sürekli bilgi arz etmekteyim. Özellikle kurmakta olduğum teleferik sisteminin güvenli olarak inşası, işletmesinde doğanın korunması ve tarihi dokunun zarar görmemesi için iddialı olduğumu özellikle belirtmek istiyorum. Ayrıca gerek inşaat safhasının, gerekse işletme döneminin bölgeye getireceği ekonomik katkılarını bilincinde olduğumdan projelerin en kısa zamanda gerçekleştirilmesini hedef aldım. Şimdiye kadar hiçbir projemi yarım bırakmadım ve tam zamanında gerçekleştirdim” dedi.

                 İşadamı Kerem, ayrıca Kaşüstü mevkiinde de 5 yıldızlı bir otel yapmayı planladıklarını belirterek, yapılacak olan yatırımlarla en az 750 kişiye iş imkanı sağlayacaklarını bildirdi.

Toplam Okunma Sayısı : 1326

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com