Rehber :
   
Mobilya Mağazaları
Burak Mobilya
Mürtezaoğlu Mobilya
Efendi Mobilya
Gorz Mobilya & Pekerler Mobilya
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
27.01.2013
BAKAN BAYRAKTAR'DAN AKYAZI STADYUM VE SPOR TESİSİ MÜJDESİ


 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Akyazı Stadyum ve Spor Tesisi inşaatı için 14 Şubat'ta ihaleye çıkılacağını açıkladı.

 

Bakan Bayraktar, Akyazı'daki 40 bin kişilik stadyum projesiyle ilgili yaptığı yazılı açıklamada, stadyum inşaatı için ön yeterlilik ihalesinin 14 Şubat 2013 tarihinde saat 15.00'da başlayacağını kaydetti. Bayraktar, "Ön yeterlilik değerlendirilmesinin yapılması, kısa listeye giren firmaların tespiti Şubat ayının 3. haftasına kadar yapılması planlanmaktadır. Ön yeterlilik değerlendirilmesine ilişkin istekliler tarafından herhangi bir itiraz bulunmaması durumunda yeterlilik alan ve kısa listeye giren isteklilerin davet edilerek ihalenin teklif alma oturumun Mart ayının son haftası ile Nisan ayının ilk haftasında yapılması planlanmaktadır." diye konuştu. İhalenin hemen ardından stadyum inşaatın başlayıp bir an evvel bitireceklerini dile getiren Bayraktar, Akyazı projesinin Trabzon'un marka değerini artıracağını belirtti.

 

Akyazı ihalesi kapsamında; 40 bin kişilik stadyum, İl Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü binası, Kamp Eğitim Merkezi binası, açık spor tesisleri, 2500 seyirci kapasiteli 2 adet doğal çim saha, 5 adet sentetik çim saha, 4 adet tenis kortu, 2 adet basketbol sahası, 1 adet voleybol sahası, peyzaj ve alt yapı imalatları, 4 bin paket arıtma tesisi, atık su alt yapı imalatları, içme suyu altyapı imalatları, yağmur suyu imalatları, yol imalatları, yapısal ve bitkisel peyzaj ve açık otopark yapılacak.

 

Toplam Okunma Sayısı : 1369

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com