Rehber :
   
Mermer, Granit ve Maden
Şeker Mermer
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
29.01.2013
Dünya Gümrük Günü Kutlanıyor


Vali Kızılcık, Dünya Gümrük Günü Dolayısıyla Gümrük Çalışanlarını Kabul Etti

          Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Doğu Karadeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Musa Aydemir ve beraberindeki Gümrük çalışanlarını 26 Ocak ‘Dünya Gümrük Günü’ dolayısıyla makamında kabul etti.

          Ziyarette Gümrük çalışanları tarafından Vali Kızılcık’a çiçek takdim edilirken, Müdür Aydemir de, kutlama etkinleri ile ilgili olarak Vali Kızılcık’a bilgi verdi. Kızılcık ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek tüm gümrük çalışanlarının gününü kutladı.

          Dünya Gümrük gününü kutlayarak sözlerine başlayan Vali Kızılcık, “Global dünyada Gümrük günü büyük önem arz ediyor. Özellikle globalleşme ile beraber zenginleşme ve mal ticareti fevkalade yüksek bir artış hızını yakalamıştır. Gümrükler etkin ve verimli çalıştığı taktirde insan sağlığı başta olmak üzere insanın geleceği ve sağlıklı büyüme anlamında büyük faydaları da beraber getirecektir. Devletimizin koyduğu kurallar çerçevesinde uluslar arası alanlara mal götürürken ve oralardan getirirken sevkiyatın sağlıklı yürümesi büyük önem arz ediyor. Bunların denetimi sizlerin marifetiyle yapılıyor. Zenginlik kaynağımız ürünlerimizin daha kolay ve kısa sürede gönderilmesi sizlerin sayesinde gerçekleşmektedir. Gümrük personeli olarak gece gündüz demeden 24 saat özveriyle çalışıyorsunuz. Dünya ticaretinin sağlıklı büyümesi için büyük emek sarf ediyorsunuz. Bu anlamda sizlere teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1304

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com