Rehber :
   
Özel Eğitim Merkezleri, Anaokulu, Kreşler
Coach English
Özel Nesrin Cirav Anaokulu
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
03.05.2009
TOBB'un yeni Yönetim Kurulu Listesi


 
TOBB'un yeni Yönetim Kurulu Listesi
 
 
03.05.2009, TRABZON-TTSO TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, bin 362 geçerli oyun tamamını alarak yeniden başkan seçildi. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası  Meclis Başkanı M. Şadan Eren yeniden TOBB Yönetim Kurulu Üyesi oldu.
Öte yandan, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu Ticaret ve Sanayi Odaları konsey üyeliğine, TTB Meclis Başkanı Mehmet Cirav’da Ticaret Borsaları Konsey üyeliğine seçildi.

Seçimli 64. Genel Kurulu'nda bin 552 kayıtlı delegeden bin 385'i oy kullandı. 23 oy geçersiz sayılırken tek aday olan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, bin 362 geçerli oyun tamamını alarak yeniden başkan seçildi. TOBB'un 22. Başkanı olan Hisarcıklıoğlu, 12 yıl görev yapan ilk başkan olacak. Salona girişi sırasında delegeler tarafından ayakta alkışlanan Hisarcıklıoğlu, teşekkür konuşması yaptı. Hisarcıklıoğlu, birlik ve beraberliğin olduğu yerde bereketinde olacağını belirterek, "Başarının tamamen sahibi sizsiniz. Sizlerle gurur duyuyorum. Eksiklikler noksanlıklar varsa bu benimdir. Liderlik bunu gerektirir. Üç dönem odalar birliği başkanlığı yaptım. Bu bana karşı gösterdiğiniz teveccühünüz. Sizlere hizmet etmek bu ülkeye hizmet etmektir" diye konuştu.

Başarıda eşi ve çocuklarının büyük katkısı olduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, "hanım ve çocukların" hizmet etmek için kendisine fırsat verdiğini kaydetti. Hisarcıklıoğlu, "Evde huzursuzluk olsa ne işinizle ne odanızla ilgilenebilirsiniz. Başarınızın yüzde 51'i onun hakkı. Onların hakkını verin" dedi.

Salonda 365 oda ve birlik başkanı bulunduğunu ve bütün başkanların kardeşi olduğunu vurgulayan Hisarcıklıoğlu, sadece 14 tanesini yönetim kuruluna seçilebileceğini söyledi. Herkesin yönetim kurulu üyesi olduğunu, kimsenin ayrısı gayrısı olmadığını ifade eden Hisarcıklıoğlu, "Aranıza fitne ve fesatın girmesine müsaade etmeyin" dedi.

TOBB Yönetim Kurulu Listesi şöyle:

İstanbul Sanayi Odası Başkanı-Tanıl Küçük
Gaziantep Sanayi Odası Başkanı-Nejat Koçer
Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı-Ender Yorgancılar
Konya Ticaret Odası Başkanı-Hüseyin Üzülmez
İstanbul Ticaret Odası Başkanı-Murat Yalçıntaş
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı-Bülent Koşmaz
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı-İlhan Parseker
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı-M.Şadan Eren
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı-Çetin Osman Budak
İstanbul Deniz Ticaret Odası Başkanvekili-Halim Mete
Ankara Ticaret Borsası Başkanı-Faik Yavuz
Edirne Ticaret Borsası Başkanı-Mustafa Yardımcı
Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı-Fahrettin Akyıl
Antakya Ticaret Borsası Başkanı-Mehmet Ali Kuseyri
Yönetim Kuruluna giremeyenler:
Ahmet Şekeroğlu (Konya Sanayi Odası)
Tamer Taşkın (EBSO)
Fethi Coşkuntuncel (ATB)
Kemal Özgen (ATSO)
İbrahim Çağlar (İTO)

TOBB Yönetim Kurulu 4 Mayıs Pazartesi günü Rifat Hisarcıklıoğlu'nun başkanlığında toplanarak, kendi aralarında görev dağılımı yapacak.

KONSEYLERDE TRABZON AĞIRLIĞI

Bu arada TOBB bünyesinde bulunan ticaret ve sanayi odaları, ticaret odaları, sanayi odaları, ticaret borsaları ile deniz ticaret odaları konseyleri ve yüksek disiplin kurulu asıl ve yedek üyelerinin seçimi de gerçekleştirildi.

Genel Kurulda seçimi yapılan ticaret ve sanayi odası, ticaret odası, sanayi odası ve ticaret borsası konseylerine 30'ar deniz ticaret odası konseyine ise 17 üye seçildi.

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu Ticaret ve Sanayi Odaları konsey üyeliğine, TTB Meclis Başkanı Mehmet Cirav’da Ticaret Borsaları Konsey üyeliğine seçildi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Toplam Okunma Sayısı : 3128

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com