Rehber :
   
Özel Eğitim Merkezleri, Anaokulu, Kreşler
Coach English
Özel Nesrin Cirav Anaokulu
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
28.03.2013
Vali Kızılcık, 'Amaç Vatandaşa Daha İyi Hizmet'


Özel Güvenlikçilere Eğitim

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü (Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü) tarafından DHMİ Trabzon Havalimanı Başmüdürlüğünde 5188 sayılı kanun kapsamında görev yapan 163 Özel Güvenlik Görevlisine hizmet içi eğitim verildi.

11-14 Mart tarihleri arasında verilen seminerde, özel güvenlik görevlilerinin görevlerini ifa ederken karşılaştıkları olaylar ve karşılaşabilecekleri muhtemel olaylar ile ilgili olarak, polis ile olay öncesi ve sonrası sağlanacak olan koordinasyonun önemi vurgulandı. Özel güvenlik görevlilerinin yakalama, zor kullanma, arama, kimlik kontrol yetkileri ile özel kanunda belirtilen ‘zor kullanma’ yetkisi kullanılırken herhangi bir olumsuzluğa meydan vermemek için nelere dikkat edilmesi gerektiği konuları örneklerle anlatıldı.

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, seminerin 5188 sayılı kanun ve kanun uygulamasına ilişkin yönetmelik kapsamında düzenlendiğini belirterek, “Amacımız, kamu görevlilerini tamamlayıcı mahiyette görev ifa eden özel güvenlik görevlilerinin daha etkili, verimli ve genel kollukla daha koordineli çalışabilmelerini sağlayarak vatandaşımıza daha iyi hizmeti sunabilmektir” dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1500

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com