Rehber :
   
Dans Eğitim Merkezleri Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
05.04.2013
KTÜ Maliye Bölümü Öğrencilerinden Başkan Gümrükçüoğlu'na Ziyaret


Başkan Gümrükçüoğlu, öğrencilerimizin yaşam şartlarını kolaylaştırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz

Ulusoy, Trabzon, hakikatten geçmiş ile kıyaslandığında gözle görülür derecede olumlu yönde bir değişim yaşıyor.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Maliye Bölümü öğrencileri Başkan Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette öğrenciler Belediye bütçe gelirleri hakkında Başkan Gümrükçüoğlu'ndan bilgi aldı. KTÜ İktisadi İdari Bilimler Fakültesi hocalarından Prof. Dr. Ahmet Ulusoy'un başkanlığında kalabalık bir gurupla ziyarete gelen öğrencilere Başkan Gümrükçüoğlu ayrıca beleyenin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Öğrencilere okullarda teorik eğitim verdiklerini, yaptıkları ziyaretlerle de işin pratiğinin nasıl yapıldığını görmelerini istediklerini belirten Prof. Dr. Ulusoy " Öncelikle Sayın Başkanımıza bizleri kırmayıp kabul ettikleri için teşekkür ediyorum. Okullarda teorik eğitim alan öğrencilerimizin pratiğini de görmeleri düşüncesi ile belediyemizi ziyaret ettik. Tabi bir diğer düşüncemiz de yaşadıkları şehirde yapılan çalışmalar hakkında bilgi edinmeleridir. Birçoğu dışarıdan gelen öğrenci arkadaşlarımızın geçmiş ile bir kıyaslama yapma şansları her ne kadar yok ise de Trabzon hakikatten geçmiş ile kıyaslandığında gözle görülür derecede olumlu yönde bir değişim yaşıyor. Sayın Başkanımıza teşekkür etmek istiyorum zira uzun süreden sonra ilk defa Trabzon, projeleri ile öne çıkan bir seçim geçirdi. Bu Türkiye ve Trabzon için son derece önemlidir. 61 proje ile yola çıkan Başkanımız zaman içerisinde bu sayıyı da arttırdı ve belli aralıklarla basın önüne çıkarak da şeffaf yönetimin gereği yapılan çalışmalar hakkında bizleri bilgilendirdi. Trabzon için yatığı çalışmalardan ötürü başkanımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Trabzon'un bir eğitim kenti olduğunu kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, öğrencilerin yaşam şartlarını kolaylaştırmak için gerekli tüm çalışmaları yapmaya devam ettiklerini belirtti. Öğrencilere kendilerini çok iyi yetiştirmeleri tavsiyesinde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, "Şehrimizin ve ülkemizin göz bebeği olan Karadeniz Teknik Üniversitesi Maliye Bölümü öğrencilerini belediyemizde ağırlamaktan büyük onur duydum. Hiçbirini siyasi bakış açısına ve dünya görüşüne göre ayırt etmiyoruz. Hepsi kardeşimiz ve geleceğimizdir. Bizim görev sürelerimiz dolduğunda ülkeyi yönetecek siz sevgili kardeşlerimdir. İlerde alacağınız sorumluklar gereği şimdiden kendinizi hazırlamalısınız. Mutlaka bir- iki yabancı dil öğrenmelisiniz. Mesleğinizde en iyisi olmanızı doktora ve mastır yaparak kendinizi geliştirmenizi bir farkındalık oluşturmanızı tavsiye ederim" ifadelerini kullandı.

Başkan Gümrükçüoğlu, öğrencilerden sigara ve alkolden uzak durmaları isteğinde bulunarak, "İnsanlık için gelecek için kendinize iyi bakmalı, sağlığınızı korumalısınız" dedi.

Ziyarette öğrencilerin sorularını da cevaplayan Gümrükçüoğlu, kendisine iletilen sorunları not ederek en kısa sürede çözme sözü verdi.

Toplam Okunma Sayısı : 1415

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com