Rehber :
   
Balık Lokantaları
Kılçık Balık Lokantası
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
10.04.2013
Takımımıza moral yemeği


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yönetim, teknik heyet ve futbolcularımıza bu akşam moral yemeği verdi.

Trabzon’da bir restoranda düzenlenen yemeğe Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ticaret Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, KTÜ Rektörü Süleyman Baykal, Asbaşkanımız Nevzat Şakar, yönetim kurulu üyelerimiz, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı, Teknik Direktörümüz Tolunay Kafkas, futbolcularımız ve eski oyuncularımız katıldı.

Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçoğlu, organizasyona umduğunun üzerinde katılımın gerçekleştiğini belirterek, çok sevinçli olduğunu belirtti.

Yemeğin birlik ve beraberlik adına önemli olduğunu dile getiren Gümrükçüoğlu, "Trabzonspor bir destandır. Bu destanı uzun yıllardan beri bugünlere taşınmıştır. Buda birlik ve beraberlik içinde olmuştur.  Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bu birlikteliğimizi göstereceğiz. Cuma günü Orduspor ile oynayacağımız maçta taraftarlarımızla buluşacağımızı ilan ediyorum. Komşu şehrimizin takımına da misafirperverlik örneği göstereceğiz" dedi

Asbaşkanımız Nevzat Şakar kendilerine verilen desteğe çok sevindiklerini belirterek, " Güçlerimizi birleştirdiğimiz zaman aşamayacağımız engel yoktur" dedi.

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ise kentin bütün unsurlarının bir araya gelerek tek yürek olduğunu belirterek, "Dün olduğu gibi bugün de yarın da Trabzonspor'umuz ile gurur duyduğumuzu, geçmişi ve geleceği ile beraber olduğumuzu bir kere daha haykırma fırsatı bulduk. Teknik Direktör Tolunay Kafkas'a da seslenmek istiyorum. Biz, sizin ve takımımızın dün olduğu gibi bugün de arkasındayız" dedi.

Eski futbolcular adına Necmi Perekli ve bazı protokol üyelerinin konuşmasının ardından son olarak söz alan Kaptanımız Tolga Zengin, şunları söyledi: "Takım adına bu yemek için herkese çok teşekkür ediyorum. Tabii ki zor günler geçiriyoruz ama Trabzonspor çok büyük bir camia, çok büyük bir kulüp. İnşallah sizin verdiğiniz destekle, taraftarlarımızın desteğiyle, Orduspor maçını da kazanarak bu sezon bitirebileceğimiz en iyi pozisyonda ligi tamamlamak istiyoruz. Hiçbir şeyden korkmamıza gerek yok. Bu takımın her şeyi yapabilecek gücü var. Zor günler geçiriyoruz ama hepimiz büyük takım oyuncularıyız. Cuma günkü maçı da hayırlısıyla atlatıp önümüze bakacağız. Hepinize teşekkür ediyorum."


Toplam Okunma Sayısı : 1367

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com