Rehber :
   
Balıkçılık
Denizer Balıkçılık
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
24.04.2013
Esnaf ve Kefalet Kredi Kooperatifi Olağan Mali Genel Kurulu Yapıldı


Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Esnaf ve Kefalet Kredi Kooperatifi Olağan Mali Genel Kurulu’na katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın da katıldığı genel kurul Park Restaurant’ta gerçekleştirildi.

Metin Kara başkanlığındaki Esnaf ve Kefalet Kredi Kooperatifi’nin kurulunda konuşan Bakan Bayraktar, dünyanın hızla değiştiğini belirterek, esnafların gelişen ve değişen dünyaya ayak uydurması gerektiğinin altını çizdi. Bazı esnafların yeni çek yasasıyla ilgili çekincelerine de cevap veren Bakan Bayraktar, “Karşılıksız çek yüzünden eskiden insanlar hapiste yatıyordu. Bu kaldırıldı, ancak bazı esnaflarımız da haklı olarak karşılıksız çek sayısının arttığını ileri sürüyor. Bu konuda gerekli tedbirler alınıyor” dedi. Esnaflığın önemine vurgu yapan Bakan Bayraktar, “Ülke olarak başımız her sıkıştığında esnaflarımızın yanına gideriz. Onlar adeta ülkenin emniyet supabı gibidirler. Esnaflığın köklü bir geçmişi vardır. Toplumdaki yerleri çok özeldir. ‘Ben bugün siftah yaptım, yan komşuma git!” diyebilen esnafların sayısını arttırmamız lazım” dedi.

Daha sonra Bakan Bayraktar, Vali Kızılcık, Başkan Gümrükçüoğlu ve beraberindekiler Sebze ve Meyve Haline giderek burada Trabzon Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Mustafa Şılbır’ı ziyaret ettiler.

Toplam Okunma Sayısı : 1289

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com