Rehber :
   
Bayan Kuaförleri
Kuaför Emine
Kuaför Günay
Kuaför Esra
.Kuaför Rıza
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
24.04.2013
Karşıyaka Vadisi'nin imar planı tamamlandı


 

Trabzon Belediyesi kentin önemli nefes borularından biri olan Karşıyaka Vadisi'nin imar planını tamamladı. Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun '61 proje' vaadi içerisinde yer alan Karşıyaka Vadisi projesi ile bölgede oturan vatandaşların yıllardan beri devam eden sorununa neşter vurulmuş oldu. Karşıyaka Vadisi'nin tamamını kapsayacak şekilde 80 hektarlık alanda yapılan imar planı çalışmalarını tamamlanırken, ileride oluşabilecek çarpık yapılaşmanın da önüne geçilmiş oldu.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Karşıyaka Vadisi'nin kentin önemli hava koridorlarından biri olduğunu kaydederek, "Karşıyaka Vadisi imar planı üzerinde 1 yıldır çalışarak Trabzon'a kazandırdık. Çarpık yapılaşma ile donatılmayan bir vadimiz olması münasebetiyle hak sahiplerinin hiçbir zararına yol açmayacak tarzda kendi dinamiklerimiz ile yani karşılıklı anlaşmalarla bu vadimizi vatandaşlarımızın ve işadamlarımızın hizmetine sunuyoruz. İmar planı düzenlemesinin ardından Karşıyaka Vadimizde yapılacak rekreasyon ve peyzaj düzenlemeleri ile bölgeyi yeşil ve sosyal donatı alanı olarak şehrimize kazandıracağız" diye konuştu.

Başkan Gümrükçüoğlu ayrıca yeni imar düzenlemeleri çalışmalarını da sürdürdüklerini kaydederek, "Beştaş, Çamoba, Kireçhane, Bengisu, Uğurlu, Çilekli, Yeşilova, mahallelerinde imar planı hazırlıkları sürüyor. İmar Planı için ilgili kuruluşlardan görüşler alındı. Sadece Tarım İl Müdürlüğü'nün görüşü gelmedi. Tüm görüşler alındıktan sonra İmar Planı yapım ihalesine çıkılacak." ifadelerini kullandı.

Toplam Okunma Sayısı : 1514

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com