Rehber :
   
Orman Ürünleri
Şangün Orman Ürünleri
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
02.05.2013
Birimler arası Futbol Turnuvası Başladı


 Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen Trabzon Belediyesi birimler arası futbol turnuvasının ikincisi Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun başlama vuruşu ile start aldı. Faroz sahilinde Trabzon Belediyesine ait amatör kulüpler antrenman sahasında düzenlenen turnuvanın açılışına Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Başkan Yardımcısı Osman Necip Sevinç, Başkan Vekili Seyfullah Kınalı, Meclis Üyesi Nihat Demir, birim müdürleri ve sporcular katıldı.

       Başlama vuruşundan önce yaptığı konuşmada, müsabakaların centilmenlik içerisinde geçmesini isteyen Gümrükçüoğlu, "Trabzon Belediyesi birimler arası ikinci futbol turnuvasını bugün başlatıyoruz. Belediye personelimiz arasında birlikteliği, dayanışmayı ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen bu turnuvanın Fair- Play anlayışı içerisinde geçeceğine inanıyorum. Bizim şehrimizin kültürü centilmence ve arkadaşça mücadele etmeyi gerektiriyor. Bu vesile ile maçlar esnasında her hangi bir sakatlığa mahal vermemeye özellikle dikkat edilmesini rica ediyorum. Her şeyden önce önemli olan arkadaşlarımızın sağlığıdır. Bu turnuvanın sonucunda belediyemizin bütün birimleri ile her zaman omuz omuza çalışan bir aile olduğunu da bütün şehrimize göstermiş olacağız. Çalışanlar arasında birlikteliği, kardeşliği, arkadaşlığı ve centilmenlik anlayışını tesis edecek olan bu turnuvada tüm takımlara başarılar diliyorum. " şeklinde konuştu.

       Konuşmasının ardından Başkan Gümrükçüoğlu başlama vuruşu ile zevkli ve çekişmeli geçmesi beklenen müsabakaların startını verdi.

       Turnuvanın ilk gününde yapılan maçlarda Basın Merkezi Su Kanal Şefliği'ni 3-0'lık skorla geçerken; Mali Hizmetler Müdürlüğü de Fen İşleri Müdürlüğü'nü aynı sokarla yendi.

       İki ay boyunca devam edecek turnuvalara 14 takım ve 200 sporcu katılırken toplam 50 maç oynanacak. Müsabakaların sonunda dereceye giren takımlar ile en centilmen takıma kupaları verilecek.

Toplam Okunma Sayısı : 1217

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com