Rehber :
   
Pastaneler
Tufan Pastanesi
Lokma Tatlı
Damla Pastaneleri
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
10.05.2013
Arabistan'dan Trabzon'a Direkt Uçuşlar Başladı


     Arap Yarımadasından Direkt Uçuşlar Turizme İvme Kazandıracak

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Arabistan’dan Trabzon’a gelen misafirlerin akatrmasız Trabzon’a gelmeleri için yaptığı çalışma ve girişimler sonucunu verdi. Riyat’ta bulunan bir turizm acentası ilk charter seferini Türk Hava Yoları ile 29 Mayıs’ta Trabzon’a gerçekleştirecektir.

Trabzon Valisi Dr Recep Kızılcık konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Son bir kaç yıldır Arap yarımadasından gelen misafirlerimizin İstanbul üzerinden Trabzon ‘a yaptıkları aktarma sonucunda yolculuğun uzun sürmesinden dolayı şikayetler alıyorduk. Misafirlerimizin İstanbul hava limanı yerine 4 saat daha erken Trabzon’a direkt uçuşla gelmelerini sağlamak için Türk Hava Yollarıve diğer yetkililerle yaptığımız görüşmeler sonucunu verdi. Riyat’ta bulunan turizm acentası ilk charter seferini gerçekleştirecek. Böylelikle Arap yarımadasından geçen yıl 60 bin civarında gelen turist sayımızın bu yıl 80 bine ulaşmasını hedefliyoruz. Bu hedefe ulaşmak için turizm altyapısını geliştirmeye çalışıyoruz.” dedi

THY Cidde Müdürü Osman Hacımahmutoğlu’nun verdiği bilgiye gore “Riyat’ta bulunan turizm acentası ilk charter seferini 29 Mayıs’ta, ikincisini 12 Haziran’da, üçüncüsünü 26 Haziran’da, dördüncüsünü 3 Temmuz’da Türk Hava Yolları’nın direkt Trabzon uçağıyla gerçekleştirecek. Bu seferlerde Arabistan’dan Trabzon’a gelmek isteyen misafirlerin gün geçtikçe arttığını görmekteyiz. Bu seferler turizm sektörünün gelişmesini sağlayacağına inaıyorum” dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1516

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com