Rehber :
   
Mermer, Granit ve Maden
Şeker Mermer
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
29.05.2013
Cumhuriyet İlkokulu Öğrencileri Mest Etti


Vali Kızılcık, Davete İcabet Etti

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerinin düzenlendiği yılsonu etkinliğine katıldı. Cumhuriyet İlkokulu öğretmen ve öğrencilerinin birkaç gün önce Vali Kızılcık’ı makamında ziyaret ederek etkinliklerine davet etmişti. Bunun üzerine Vali Kızılcık, davete icabet ederek öğrencileri bu anlamlı günlerinde yalnız bırakmadı.

Trabzon Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerinin Devlet Tiyatrosu Haluk Ongan Sahnesinde düzenlediği etkinlik katılımcılar tarafından çok beğenildi. Okulun öğretmenleri, öğrencileri ve velileri tarafından hazırlanan etkinlikte öğrenciler yıl boyunca öğrendikleri şarkıları seslendirip çeşitli skeçler sergilediler.

Etkinlikte en ilgi çeken gösteri ise Türk bayrağı figürlü bir çocuğun sahnede seslendirdiği ‘ben bayraksız yapamam’ isimli şiiri oldu. Kelebekler, ağaçlar ve çeşitli dünya masal karakterlerinin yanı sıra Nasrettin Hoca, Oflu ile Şeytan gibi karakterleri de canlandıran öğrencilerin gösterisi aileler tarafından ilgi ile izlendi. Çocuklarının en mutlu anlarını seyreden anneler yavrularını bu güzel günlerinde yalnız bırakmadı.

Toplam Okunma Sayısı : 1432

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com