Rehber :
   
Yöresel Mutfaklar
Beton Helva
Lokma Tatlı
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
29.05.2013
Geliştirilecek Turizm Projelerine Destek


 Şalpazarı'nı ziyaret eden Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Şalpazarı'nda turizmin daha da geliştirilmesi için geliştirilecek projelere destek vereceklerini ifade ederek, Büyükşehir olduktan sonra turizm amaçlı olarak bölgenin tümünü değerlendireceklerini söyledi.

Şalpazarı ziyaretinde Belediye Başkanı Fehmi Cengiz ile birlikte vatandaşlarla çay içip sohbet eden Başkan Gümrükçüoğlu, Büyükşehirle birlikte yaylalar dâhil hizmetin gitmediği bir metrekare alanın kalmayacağını söyledi. Ziyarette Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz'in, bölgenin önemli turizm yerlerinden biri olan Sis Dağı'na teleferik yapılması için destek istemesi üzerine Başkan Gümrükçüoğlu, "İyi bir turizm ve ulaşım projesi yapılarsa ve projenin içerisinde teleferikte yer alırsa baş üstüne. Büyükşehir olduktan sonra, Sis Dağı'na teleferik hizmeti iyi projelendirilirse, iyi değerlendirilirse biz de elimizden geleni yaparız" ifadelerini kullandı.

Bölgenin ve halkın hizmetkârı olduklarını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, "Halkın talebi ve görüşü neyse biz onu yaparız. Hizmeti sağlamak için ne lazımsa yapacağız. Açık söyleyeyim. Şalpazarı'nda vadi boyunca bulunan güzellik dünyada çok bulunan bir güzellik değil. İskenderli de, Tonya da, Geyikli'de de böyle güzel yerler var. Büyükşehirle birlikte yaylalar dahil hizmet etmediğimiz metre kare alan kalmayacağı gibi ilçe belediyelerimiz de önemli bir güce kavuşacak. İlçelerimizin gelirleri yüzde 2.5'dan yüzde 4.5'a çıkacak" diye konuştu.

Başkan Gümrükçüoğlu ayrıca parti ayrımı gözetmeksizin ilçe ve beldelere ellerindeki imkanlar ölçüsünde destek verdiklerini de sözlerine ekledi.

Toplam Okunma Sayısı : 1103

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com