Rehber :
   
Oto Kuaför ve Halı Yıkama Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
09.08.2013
Trabzon Ramazan Bayramında Kucaklaştı


Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Ramazan Bayramının ilk gününde sırayla şehitlik, Çocuk Yuvası, Fatih Devlet Hastanesi, Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma komutanlığı, Huzurevi’ni ziyaret etti, belediyedeki bayramlaşmada da halkla bayramlaştı.

Ramazan Bayramı münasebetiyle düzenlenen bayramlaşma programına Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Asım Kocaoğlu, İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş katıldı.

Bayram namazını İskenderpaşa Camii’nde kılan Vali Dr. Recep Kızılcık, cami çıkışında halkla bayramlaştı.

Daha sonra Sülüklü Mezarlığı’na giden Vali Kızılcık şehitliği ziyaret ederek dua etti, şehit ailelerinin acılarını paylaştı. Kızılcık ve beraberindekiler önce şehitler için okunan Kur'an-ı Kerimi dinledi ardından dua ettikten sonra şehit mezarlarını tek tek gezerek mezarlara karanfil bıraktı. Vali Kızılcık, Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu ve beraberindekiler şehit aileleri ile bayramlaşarak onlarla yakından ilgilendiler.

Vali Dr. Recep Kızılcık, beraberindekilerle Fatih Çocuk Yuvası’na giderek çocuklarla bayramlaştı ve onlara hediyelerini sundu. Ardından Fatih Devlet Hastanesi’ne giden Vali, buradaki hasta vatandaşları ziyaret edip onlara acil şifalar diledi. Emniyet Müdürlüğü’ndeki törende emniyet mensuplarıyla da bayramlaşan Kızılcık, “Polis olarak yaptığımız görev gereği ‘bayram kutlayalım’ diyemiyoruz. Çünkü güvenlik ve asayiş hizmeti 24 saat kesintisiz devam etmesi gereken bir görevdir. Sizler bu fedakarlığı yapıp, ailelerinizden, memleketlerinizden uzak burada görev icra ediyorsunuz. Vatandaşımızın, halkımızın huzur ve güven içinde bir bayram geçirmesine vesile oluyorsunuz. Bu fedakarlıklarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. 4,5 yıldır birlikte görev icra ediyoruz. Asayiş ve güvenlik başta olmak üzere diğer kamu hizmetlerinin yüksek kalitede sunulması anlamında şehrimiz ülkemizin en yaşanılabilir illeri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Bu anlamda sizlere bir kere daha teşekkür ediyorum” dedi. Valiler kararnamesi ile Trabzon’dan ayrılacağını ifade eden Kızılcık, emniyet mensuplarından helallik istedi. İl Jandarma Komutanlığı’na da ziyarette bulunan Vali, burada Mehmetçikle bayramlaştıktan sonra Huzurevi’ne geçti. Huzurevi’nde kalan yaşlılara çiçek veren Kızılcık onların bayramlarını tebrik etti. Vali ve beraberindekiler son olarak Trabzon Belediyesi’nde vatandaşla gerçekleştirilen bayramlaşma törenine katıldı.

 

 

 Belediyedeki törene Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar da katılarak halkla kucaklaştı. Bakan Bayraktar burada yaptığı konuşmasında tüm Trabzonluların bayramını kutladığını belirterek, “Ramazan bayramının tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Çok sıcak bir bayramlaşma oldu. Bu bayramların Trabzon’un ve ülkemizin gelişmesine vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

Toplam Okunma Sayısı : 1268

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com