Rehber :
   
Balıkçılık
Denizer Balıkçılık
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
11.08.2013
Zağnos Dere yatağı temizlendi


Trabzon Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yaptıkları Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi ikinci etap çevre düzenlemesi kapsamında üzeri açılan dere yatağı Belediye ekipleri tarafından temizlendi. Bölgede yapılan inşaat ve diğer çalışmalar sonucu biriken toz ve toprak gibi materyalleri yıkayarak temizleyen Belediye ekipleri dere yatağını güzel bir görünüme kavuşturdu.

Bilindiği gibi Trabzon Belediyesi ile DSİ'nin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar sonucu Zağnos ve Tabakhane derelerinin güney kısımlarının üzerlerinin açılması tamamlanmış ve derelerin özgürce akmasının önü açılmıştı.

Trabzon Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa sürdürdükleri Zağnos ve Tabakhane kentsel dönüşüm projelerinin tamamlanması ile söz konusu vadi üzerinde bulunan derelerin üzerlerinin sahile kadar açılması planlanıyor. DSİ ile ortak yürütülen çalışmalarda Zağnos Vadisi dere üzerinde iki adet, Tabakhanede ise bir adet tersip bendinin yapımı tamamlandı. Trabzon Belediyesi de bu çalışmaya paralel olarak yağmur ve kanalizasyon sularını ayırma için gerekli çalışmaları sürdürüyor.

Toplam Okunma Sayısı : 1552

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com