Rehber :
   
Balık Lokantaları
Kılçık Balık Lokantası
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
29.09.2013
TTSO üyelerini e-fatura sistemine geçiş için bilgilendirdi


-fatura sistemine geçiş hazırlıkları Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine “İng Bank E-Fatura Kapsamı Ve Çözümleri” konulu konferans ile anlatıldı.

 

ING Bank ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde düzenlenen konferansa Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Meclis Başkan Vekilleri İbrahim Nalbant ve Adnan Sağlam, Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Avcı, meclis üyeleri , çeşitli sivil toplum örgüt temsilcileri ve üyeler katıldı.

 

E-fatura hakkında bilgilendirmede bulunan İNG Bank Nakit Yönetimi Bölüm Müdürü Soner Yazıcıoğlu e-fatura hizmetlerinin yeni bir dönemin başlangıcı olduğunu vurguladı. İşletmelere getirdiği kolaylıklar hakkında ayrıntılı bilgi verirken uygulama esaslarını örneklerle anlattı. Sözleşme süresi şartları ile kanunları konusunda da bilgilendirmede bulunuldu.

 

E-fatura sistemine geçmenin en temel sebebinin 'Yasal Zorunluluk' olduğunu ifade eden İNG Bank Nakit Yönetimi Bölüm Müdürü Soner Yazıcıoğlu daha sonra şöyle konuştu, "Kağıt faturaların artık tarihe karışacağını söyleyen Şaştı, e-faturanın yasal zorunluluk, düşük maliyet, etkili mutabakat imkanı, operasyonel etkinlik ve çevre dostu olması açısından daha tercih edilir olduğunu ifade etti. Seminer, e-faturaya geçişin yolları, e-faturada güvenlik, arşivleme, ücretlendirme gibi konulara açıklık getirildi.

 

Sunumun sonunda üyeler tarafından sorulan sorular İNG Bank Nakit Yönetimi Bölüm Müdürü Soner Yazıcıoğlu ve İNG Bank Nakit Yönetimi Yönetmeni Sibel Buzcu tarafından cevaplandırıldı.

Toplam Okunma Sayısı : 4945

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com