Rehber :
   
Balıkçılık
Denizer Balıkçılık
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
29.09.2013
Sahada Daha Cesur Olmalıyız


Trabzonspor'un efsane isimlerinden ve Trabzonsporlu Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı İlyas Akçay, UEFA Avrupa Ligi J grubu ilk maçında deplasmanda Apollon Limassol karşısında alınan galibiyeti ve gruptaki konumu değerlendirdi.

 

 

Akçay değerlendirmesinde şu görüşlere yer verdi.

 

 

“Avrupa Kupalarında Trabzonspor iddialıyım diyorsa ve mutlaka gruptan çıkma istiyorsa akşamki karşılaşmadan mutlak suretle galip ayrılmalıydı. Sonuçta zorda olsa galip gelinerek grup aşamasına iyi başlandı. Bakıldığında rakip apollon grubun en zayıf halkasıydı. Grupta ki diğer takımlar Apollon’u yenecek güçteler. Bu yüzden deplasmanda alınan bu galibiyet ve 3 puan Trabzonspor için çok değerliydi.

Bundan sonraki maçlar öncesinde, Bordo Mavili takımın saha performansına baktığımızda işimizin bundan önceki karşılaşmalara göre çok daha zor olacağını düşünüyorum. Biz Trabzonspor olarak oyun kalitemizi ve gücümüzü mutlaka artırmak zorundayız. Aksini düşündüğümüz zaman, gruptan çıkma şansımız aza iner. Çünkü bundan sonra Trabzonspor’u daha zor karşılaşmalar bekliyor.

Oynadığımız maçlar ve alınan sonuçlardan sonra, bundan sonra daha başarılı ve daha cesur bir takım sahada olmalı. Böyle olduktan sonra da inşallah Trabzonspor bu gruptan çıkar.”

Toplam Okunma Sayısı : 4034

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com