Rehber :
   
Mutfak, Banyo Mobilyaları
İtaly Mutfak Banyo
Saray Yapı Mimarlık
Favori Mutfak & Banyo
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
01.10.2013
Vali Öz, 'Trabzon Bölgenin Dışa Açılan Kapısıdır'


  Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve eşi Rukiye Öz, İstanbul Feshane’de düzenlenen “Trabzon Tanıtım Günleri” açılışı ile Trabzon'un fethinin 552. yıldönümü kutlamalarına katıldı.

Etkinliğin açılış törenine ayrıca, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Milletvekilleri Cevdet Erdöl, Erol Kaya, Oktay Saral, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altınay, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ak Parti İstanbulİl Başkanı Aziz Babuşçu,Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzon İline bağlı ilçe belediye başkanları ile kaymakamları, çeşitli dernek ve siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

TRABZONLULAR “BİZE HER YER TRABZON” SLOGANI İLE BÜTÜNLEŞMİŞ BİR HALKTIR

Etkinliğe katılan Çevre Ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, “Trabzon Halkının en önemli özelliğinin sadece memleketini değil Türkiye'nin her karış toprağını aynı oranda sevmesidir” dedi. Bakan Erdoğan Bayraktar, "Bize Her Yer Trabzon" sloganı ile bütünleşen Trabzonluları gösterdikleri vatan sevgisi için kutladı. Trabzon'un bir bölge ve dünya şehri olma yolunda ciddi adımlar attığını aktaran Bakan Bayraktar, Trabzon'un tanıtımında büyük katkı sağlayacak olan bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

SIRADAN HAYATI HABUL ETMEYEN İNSANLARIN ŞEHRİ

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon’un son yıllarda limanıyla, ticaret ve ihracatta, fedakar müteşebbisiyle sanayi alanında, üniversiteleri ve altyapısıyla eğitim alanında, tarihi değerlerine sahip çıkarak kültür varlıklarıyla, turizm alanında önemli adımlar atan ve spor altyapısında güçlendirerek ‘ben de varım’ diyen, bölgenin dışa açılan kapısı, cazibe merkezi bölgenin ticaret merkezidir. Trabzon’un bir başka güzelliği; Trabzon’daki değerlerin belki iki-üç katını da gerek siyaset, gerek bürokrat gerek iş dünyasında, gerek kültür ve sanat alanında, gerek akademik çevrede yetiştiren ve sıradan hayatı kabul etmeyen insanların şehri Trabzon, bugün bu güzel mekanda sıra dışı güzelliklerini bütün kültür ve ekonomik değerlerini paylaşmak üzere buradalar” şeklinde konuştu.

Kuran- ı Kerim tilaveti ile başlayan açılış töreninde, ayrıca İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu birer konuşma yaptılar.

TRABZON TÜRKİYE'NİN MARKA ŞEHİRLERİNDEN BİRİDİR

Trabzon Dernekler Federasyonu önderliğinde gerçekleştirilen Trabzon'un fethinin 552'nci yıldönümü kutlamaları ve Trabzon Tanıtım Günleri etkinliklerin açılışında bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ise, Trabzon'un Türkiye'nin marka şehirlerinden biri olduğunu söyledi. Vali Mutlu, bu şehri feth eden Fatih Sultan Mehmet'i de unutmayarak rahmetle andı. Bu etkinlik vesilesi ile Trabzon'un tanıtımının en iyi şekilde yapılacağını vurgulayan Vali Mutlu, organizasyonda emeği geçenlere de ayrıca teşekkür etti.

29 Eylül tarihinde sona eren etkinlik boyunca çeşitli aktiviteler düzenlendi. Feshane'de gerçekleştirilen etkinliğe tüm İstanbullular ücretsiz olarak katılma imkanı buldu.

 

Toplam Okunma Sayısı : 1367

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com