Rehber :
   
Uzungöl Tesisleri Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
04.10.2013
Trabzon Spor Kenti Olma Yolunda Önemli Mesafeler Almış Bir Şehrimiz


TRABZON’DA SPOR ALTYAPISI ÇOK GÜÇLÜ

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cahit Erdem ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette bir açıklama yapan Vali Öz, Trabzon’un spor kenti olma yolunda önemli mesafeler almış bir şehir olduğunu belirterek, “Özellikle son yıllarda hem gençlik olimpiyatları, hem Karadeniz oyunları bahanesiyle ilimiz önemli spor tesisleri kazanmış. İlimizde spor altyapısı çok güçlü.

TESİSLERİN İYİ DEĞERLENDİRİLMESİ GEREKİYOR

Lisanslı sporcu sayısı, profesyonel sporlar ve amatör spor kulüpleri açısından fena durumda değiliz ama Trabzon’da spor deyince akla Trabzonspor geliyor. Tabi Trabzonspor güzel bir değerimizdir. Ancak istiyoruz ki spor çeşitlensin ve tabana yayılsın, geniş kitleleri kapsasın. Gençlerimiz ve çocuklarımız alttan iyi yetişsin. Dolayısıyla bu tesislerin iyi değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu noktada kamu kurumlarımıza ve amatör spor kulüplerimiz olarak hepimize görev düşüyor. Farklı yaş guruplarına sporu benimsetecek çalışmalar yapacağız. Devletimiz imkanlarıyla zaman zaman profesyonel kulüpler dışında amatör kulüplere de destekler vermektedir. Önümüzdeki süreçte de imkanlar ölçüsünde bu desteği sürdüreceğiz.

SPORU GENİŞ KİTLELERE YAYACAĞIZ

Tabi kulüplerimizin sayısı fazla ve faaliyet alanlarımız çeşitli. Bunun artarak devam etmesi bizleri mutlu edecektir. Bu kulüplerimize farklı kanallardan da destekler vererek süreci devam ettirmek istiyoruz. Sporu geniş kitlelere yaymak için beraberce çalışacağız” dedi.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cahit Erdem de, federasyonun çalışması ve yürütülen projeler hakkında Vali Öz’e bilgiler verdi.

 

Toplam Okunma Sayısı : 1486

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com