Rehber :
   
Maçka Tesisleri
Osmanoğlu Ocakbaşı
Sümer Restaurant
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
26.10.2013
Başarılarımızı Azimli Ve İstikrarlı Bir Şekilde Sürdürmeliyiz


Vali Öz, Dünya Yıldızlar Boks Şampiyonu’nu Tebrik Etti, Ona Altın Hediye Etti

Bulgaristan’ın Albena kentinde düzenlenen Dünya Yıldız ve Genç Bayanlar Boks Şampiyonası'nda Yıldızlar kategorisinde Fransız rakibi Michel Davina'yı 3-0 yenerek 70 kilogramda dünya şampiyonu olan Trabzonlu yıldız boksör Busenaz Sürmeneli, beraberindeki antrenörü Cahit Süme ve Trabzon Tekvando İl Temsilcisi Rasim Bekar ile birlikte Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ü ziyaret etti.

Üstün başarısından dolayı şampiyon eldiveni tebrik eden Vali Öz, sporcuyu yetiştiren Belediyespor Kulübü yöneticilerine ve hocası Cahit Süme’ye ve ailesine teşekkür etti. Devlet olarak spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceklerini ifade eden Vali Öz, “Alttan sağlam bir temel geliyor. Bunu azimli ve istekli bir şekilde devam ettirmeliyiz. Başarılarımızda istikrar istiyoruz. Profesyonel sporun yanında eğitime de devam etmemiz gerekiyor. Biliyorsunuz bakanlığın yeni yapılanmasında eğitim merkezleri oluşturuluyor. Buralarda başarılı şampiyon sporculara hem maddi destek, hem barınma imkanı hem de eğitimini kaliteli bir ortamda sürdürmesi sağlanıyor. Bu eğitim merkezlerinden birisi de Trabzon’dur. Trabzon’da belli branşlarda altyapı hazırlandı. Sporcularımız yavaş yavaş oraya gelmeye başladı. Seni de bu merkezlerde görmek istiyoruz. Böylece hem eğitim hem de spor hayatını güzel bir şekilde yürütürsün. Türkiye’yi yıldızlarda olduğu gibi gençlerde de olimpiyatlarda en güzel şekilde temsil eder ve altın madalyalar getirirsin. Bu bir özveri işidir. Kısa süreli çalışmalarla bu başarı olmaz. Hele hele Dünya şampiyonluğu söz konusu ise. Başarılarından dolayı seni kutluyorum” dedi.

Dünya şampiyonu Busenaz Sürmeneli ise, kendisini kabul edip ödüllendiren Vali Öz’e teşekkür ederek, "Dünya şampiyonu olduğum için çok mutluyum. Çalışmalarımın, emeği olan Cahit hocam ve aileme çok teşekkür ediyorum" derken, antrenörü Cahit Süme ise Trabzon'a dünya şampiyonu getireceklerinin sözünü verdiklerini ve bu sözlerini tuttuklarını için mutlu olduğunu belirtti.

Vali Öz, konuşmaların ardından başarılı sporcuya altın hediye etti.

 

Toplam Okunma Sayısı : 1366

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com