Rehber :
   
Yöresel Mutfaklar
Beton Helva
Lokma Tatlı
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
07.04.2014
BAŞKANIMIZ BIÇAKÇIOĞLU İŞBAŞI YAPTI


Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, mehteran takımının gösterileri, Kur'an-ı Kerim okunması ve dualarla başkanlık koltuğuna oturdu. 
Mehteran takımının şehir turu sonrası Belediye önünde Şehit Er Kahraman Dilli Parkı'nda gerçekleştirilen törende vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, “Trabzon’un batsındaki en son, en güzel İlçe, 18 ilçe arasında mazbatayı en son alan ilçe Beşikdüzü olduğumuz için törenimize Trabzon Belediyesi Mehteran Takımımızı getirdik."dedi.
“BİR HAYALİM VARDI”
“Üç ay önce huzurlarınıza “bir hayalim var” diye çıkmıştım. Benim hayalim sizin hak ettiğinizdir. Hak ettiklerini almak isteyenlerin, bize güvenenlerin, bize gönül verenlerin, bize kapılarını açanların tamamına hepsine şükranlarımı sunuyorum. Bu günden itibaren sizin için çalışacağımızı bilmenizi istiyorum."diyen Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, "Görev verdiniz bizleri onurlandırdınız. Şahsım ve belediye meclis üyeliğine seçtiğiniz on beş arkadaşımızla birlikte sizin için çalışacağız. Hiçbir Beşikdüzülünün başını önüne eğdirmeyeceğimi bilmenizi istiyorum. Esnafımızın ekonomik sorunlarına duyarsız kalmayacağız. Gençlerimizin ve çocuklarımızın sosyal hayat ve çevre ihtiyaçlarına duyarsız kalmayacağız. Kısacası Beşikdüzü’nü birlikte ayağa kaldıracağız. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. "dedi. 
SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ
Cenab-ı Allah’a Hamd-u senalar olsun ki; bugün Ali Şükrü Bey’in, Hasip Ataman Bey’in, Raif Karadeniz Bey’in ve Sabri Dilek Bey’in ilçesi Beşikdüzü’nün Belediye Başkanıyım. O tarihi şahsiyetlerin bize yüklediği bu misyonun sorumluluğunun bilincinde görevimizi ifa edeceğiz. Benden önce görev yapan ve Rahmet-i Rahman’a kavuşan Osman Dilek Başkanımıza, Ahmet Yardım Başkanımıza, Hüseyin Ateş Başkanımıza ve Mehmet Gözaçan Başkanımıza Allah’tan Rahmet diliyorum. Yine benden önce bu görevi yapan ve hayatta olan Sayın Mehmet Cahit Gözaçan başkanımıza, Sayın Mehmet Can Başkanımıza Sayın Mehmet Kalay Başkanımıza ve Sayın Ramis Uzun Başkanımıza Canab-ı Allah’tan uzun ömür, sağlık, sıhhat ve afiyet diliyorum” dedi.
YENİ BAŞKANLARDA KATILDI
Binlerce vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği törene, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Tonya Belediye eski Başkanı Ahmet Kurt, AK Parti İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri de katıldılar.

 

 

Toplam Okunma Sayısı : 1779

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com