Rehber :
   
HES Firmaları
Sezerler Enerji
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
17.04.2014
BAŞKANIMIZI DUYGULANDIRAN HEDİYE


Belediye Başkanımız Orhan Bıçakçıoğlu'nun "Beşikdüzü il gibi olmalı" söylemi 25 yıl sonra karşısına çıktı.

Belediye Başkanımız Orhan Bıçakçıoğlu'nun "Beşikdüzü il gibi olmalı" söylemi 25 yıl sonra karşısına çıktı. 3 Ocak 1990 tarihinde yayın hayatına atılan Beşikdüzü Gazetesi'nin kurucusu şimdiki Hür Sigorta ve Objektif Matbaacılık işletmesi sahibi Ahmet Taş, Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu'nu tebrik için çok özel bir sürpriz hediye ile geldi. 
10 yıllık Beşikdüzü Gazetesi'nin arşivini cilt halinde Başkan Bıçakçıoğlu'na hediye eden Ahmet Taş, gazetenin içinde Başkan Bıçakçıoğlu'nun seçim çalışmalarında "Beşikdüzü il gibi olmalı" sloganıyla ilgili 25 yıl önce 5 Ağustos 1996 yılında verdiği röportajını gösterince Başkan Bıçakçıoğlu duygulu anlar yaşadı.
O yıllarda Beşikdüzü Şoför ve Otomobilciler odasını kuran Başkan Bıçakçıoğlu, Beşikdüzü Gazetesi'ne verdiği demecinde siyasilerin yatırımları takip etmemelerini eleştirerek, şunları söylemişti. "Maalesef ilçemizde Kadastro Müdürlüğü'nün kuruluş izni çıkmış olmasına rağmen hala faaliyete geçirilememiş olması siyasilerimizin bir ayıbıdır. Yine ilçemizde Anadolu Lisesi, Turizm Okulu, Verem Savaş Dispanseri, Liman Dairesi başkanlığı, Orman işletme Müdürlüğü, Sivil Savunma Müdürlüğü gibi vatandaşa hizmet edecek olan kamu kuruluşlarının ilçemize kazandırılması için siyasilerimizin çalışma yapacakları yerde bir yıldır boş bulunan merkez ilkokul müdür yardımcılığı ataması için birbirleriyle yarış halindedirler. Buraya sarf ettikleri emeğin yüzde birini şu saydığım kurumlar için harcamış olsalar Beşikdüzü İl olurdu. “diye açıklamalarda bulunmuştu.
Belediye Başkanımız Orhan Bıçakçıoğlu, aynı yıllarda kurduğu Beşikdüzü Sürücü kursunun afişlerine de "Beşikdüzü İl olmalı" diye yazdırmıştı.


İŞTE 1996 YILINDAKİ BEŞİKDÜZÜ GAZETESİ'NİN HABERİ

Beşikdüzü Şoför ve Otomobilciler Odası Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu:

"GETİREBİLECEĞİNİZ ÇOK FAZLA HİZMETLER VAR..." 
"ZAMANINIZI BOŞ İŞLERE AYIRMAYIN"

Beşikdüzü Şoför ve Otomobilciler odası kuruldu. Sanayi ve Ticaret Bakanlığının izni ile tüzel kişilik kazanan oda 25 Ağustos'daki kuruluş kongresinden sonra faaliyete geçecektir.
Kuruluş çalışmalarını yürüten Orhan Bıçakçıoğlu, Oda kurucu başkanı olarak yapmış olduğu açıklamada ilçemiz siyasi parti temsilcilerine sitemde bulundu.
"Bestt Otelde 5000 kişiye iş sahası açacağını diyen politikacıyı alkışlayanlardan bu hizmetin karşısında sadece bir tebessüm bekliyorum. Maalesef ilçemizde Kadastro Müdürlüğü'nün kuruluş izni çıkmış olmasına rağmen hala faaliyete geçirilememiş olması siyasilerimizin bir ayıbıdır. Yine ilçemizde Anadolu Lisesi, Turizm Okulu, Verem Savaş Dispanseri, Liman Dairesi başkanlığı, Orman işletme Müdürlüğü, Sivil Savunma Müdürlüğü gibi vatandaşa hizmet edecek olan kamu kuruluşlarının ilçemize kazandırılması için siyasilerimizin çalışma yapacakları yerde bir yıldır boş bulunan merkez ilkokul müdür yardımcılığı ataması için birbirleriyle yarış halindedirler. Buraya sarf ettikleri emeğin yüzde birini şu saydığım kurumlar için harcamış olsalar Beşikdüzü İl olurdu.
Gerek Trafik tescil bürosunun ve gerekse Şoför ve Otomobilciler odasının kurulmasında maddi ve manevi her türlü yardımı yapan ilçemiz Belediye başkanı Mehmet Gözaçan'dır. Kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum." 

 

Toplam Okunma Sayısı : 4821

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com