Rehber :
   
Pastaneler
Tufan Pastanesi
Lokma Tatlı
Damla Pastaneleri
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
13.05.2014
'Pes Etmeyin' Uyarısı


Trabzonspor, bir günlük ardından hafta sonu Medical Park Antalyaspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı. Bordo mavili takımda, Galatasaray maçında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düştüğü için izin verilen kaleci Onur Recep Kıvrak, yine izinli olan Emre Güral, kendisinden haber alınamayan Malouda ile kadro dışı bırakılan Colman antremana katılmadı.
 
Sakatlıkları bulunan Özer Hurmacı, Yusuf, Aykut Demir ve Bosingwa ise takımdan ayrı olarak salonda çalıştı. 4 futbolcunun da sakatlıklarının ciddi olmadığı Medical Park Antalyaspor maçında oynama ihtimallerinin yüksek olduğu belirtildi.
 
MANDIRALI: "KİMSEYE ART NİYETİM YOK"
 
Hami Mandıralı, antrenman öncesi futbolcularla yaklaşık yarım saat süren bir toplantı yaptı. Sahanın ortasında zaman zaman futbolcularının da katıldığı toplantıda Hami Mandıralı, oyuncularından kendilerini toparlanmalarını istedi. Mandıralı, oyuncularına Medical Park Antalyaspor ile oynayacakları maçın kendileri için çok önemli olduğunu hatırlattı. Futbolcularından ligin son haftasında mücadeleyi bırakmamalarını isteyen Mandıralı, şöyle konuştu:

"UEFA Avrupa Ligi'ne play off'tan katılmak için bu müsabakayı kazanmalıyız. Rakiplerimizin ne yapacağını umursamadan bu maçı almalıyız. Aranızda hocalarınıza karşı tavır alan futbolcular var. Benim kimseye karşı art niyetim yok. Bu takımda kalmak isteyen kalır, gitmek isteyen gider."
 
FUTBOLCULAR HIRS KÜPÜ
 

Bordo mavili futbolcular, kısa süreli koşudan sonra yarı sahada çift kale maç yaptı. Hami Mandıralı, bu arada Bamba ve Mustafa Yumlu ile bir süre görüştü. Oldukça çekişmeli geçen çift kale maçı kazanan Fatih Öztürk, Henrique, Soner, Abdülkadir, Zeki Yavru, Caner ve Mustafa Akbaş'tan oluşan takım büyük sevinç yaşadı. 
 

Toplam Okunma Sayısı : 3815

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com