Rehber :
   
Plaj & Dinlenme Tesisleri
Mavi Kıyı
Dillioğlu Tesisleri
Paşa Tatil Köyü
Kervan Tesisleri
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
11.05.2009
Trabzonspor'da Şampiyonluk Umutları Yeniden Yeşerdi


Süper Lig'de Sivasspor'un mağlup olmasıyla liderle arasındaki puan farkı üçe inen Trabzonspor'da şampiyonluk umutları yeniden yeşermeye başladı.

Turkcell Süper Ligi'nin 31. haftasında deplasmanda Kocaelispor'u 3 - 1'lik skorla geçen Trabzonspor'da şampiyonluk şarkıları yeniden söylenmeye başladı. Kritik haftada lider Beşiktaş'la arasındaki puan farkını üçe indiren, ikinci sıradaki Sivasspor ile arasında ise bir puan fark kalan Trabzonspor'da camia, 'Şampiyonluk' hedefinde birleşti. Kalan haftalarda Beşiktaş ve Sivasspor'un kendilerine oranla daha fazla puan kaybı yaşayacağına inanan bordo - mavili yöneticiler, Şampiyonlar Ligi şansını yüksek görürken, 'Şampiyonluk neden olmasın" görüşünde birleşti.Başkan Sadri Şener ise Kocaelispor galibiyeti sonrası futbolcuları ve teknik heyeti tebrik etti. Şener, kalan üç maçtan da galibiyetle ayrılmak istediklerini belirterek, "Kalan 5 maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz' demiştik, ikisi gitti geriye üç maç kaldı. Bu maçları da kayıpsız atlatmayı amaçlıyoruz. Futbolcularımızın kazanma arzusu bizi fazlasıyla memnun ediyor" diye konuştu.

GOLLER AHMET ÖZEN'E HEDİYE

Öte yandan bordo - mavili futbolcuların atılan her golden sonra yedek kulübesine dönerek yaptıkları, 'Okey' işaretinin, idmanlarda daha önceden çalışılmış bir hareket olduğu öğrenildi. Bu hareketin idmanlarda istediğini yapan futbolculara Ahmet Özen tarafından yapıldığı, futbolcuların da bu nedenle kendi aralarında karar alarak, attıkları golden sonra Ahmet Özen'e dönerek, "Tamam hocam sorun yok" anlamında bu işareti yaptığı öğrenildi. Takımdaki tüm futbolcuların Ahmet Özen'e çok ısındığı ve "Hocam sezon sonunda da bizi bırakmayın" dediği iddia edildi.

UMUT: "SONUNA KADAR ZİRVEYİ KOVALAYACAĞIZ"

Kocaelispor maçında bir gol atan, bir de asist yapan Umut Bulut, kazandıkları için çok mutlu olduğunu söyledi. Umut, lig sonuna kadar oynayacakları tüm maçları kazanmak istediklerini vurgulayarak, "Ligi en üst seviyede bitirmek istiyoruz. Bugün iyi oynayıp kazandık. Benim gol atmam ayrı bir mutluluk vericiydi. Son olarak taraftarlarımızı kutlamak istiyorum. Kendilerine ayrılan bölümü tam anlamıyla doldurup bize sonuna kadar destek verdiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Eğer bir umudumuz varsa bu umudumuzu sonuna kadar kovalayacağız. Takımda bu heyecan ve ruh var. İnşallah bu hedefimize ulaşacağız" dedi.

TRABZONSPOR DEPLASMANI SEVİYOR

Turkcell Süper Ligi'nde iç sahaya oranla deplasman maçlarında çok daha rahat bir görüntü çizen Trabzonspor, Kocaelispor maçıyla deplasman maçlarında elde edilen puanlara göre hazırlanan puan durumunda zirvedeki yerini korudu. Süper Lig'de oynadığı 16 deplasman maçında 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak, 30 puan toplayan Trabzonspor, dış saha puan durumunda en yakın takipçisi Beşiktaş'ın 4 puan önünde bulunuyor.

SONG KENDİNE KULÜP ARIYOR

Trabzonspor'da Ahmet Özen'in göreve gelmesinin ardından Kayserispor maçında yedek kulübesinde oturan, Kocaelispor maçında ise 18 kişilik kadroya alınmayan Song'un kendisine kulüp aradığı iddia edildi. Yedek kalmayı kabullenemediği belirtilen tecrübeli futbolcunun hafta içerisinde yönetim kurulu ile bu konuda bir görüşme yapacağı ve daha sonra kesin kararını açıklayacağı öğrenildi.

Toplam Okunma Sayısı : 1882

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com