Rehber :
   
Yöresel Mutfaklar
Beton Helva
Lokma Tatlı
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
08.05.2009
Trabzon- Lefkoşa dostluğu Lefkoşa Türk Belediyesi'nden ziyaret


Trabzon- Lefkoşa dostluğu
Lefkoşa Türk Belediyesi'nden ziyaret



       "10. Uluslararası Trabzon Tiyatro Festivali" için kentimize gelen Kuzey Kıbrıs Lefkoşa Türk Belediyesi Tiyatro Topluluğu, Trabzon Belediyesi'ni ziyaret etti.

       Lefkoşa Türk Belediyesi Meclis Üyesi Fatma Sabri'nin de aralarında bulunduğu tiyatro topluluğu Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan'dan Trabzon hakkında bilgi aldı.

       Trabzon Belediyesi ile turizm, kültür ve sanat alanında ilişkiler geliştirmek istediklerini belirten Lefkoşa Türk Belediyesi Meclis Üyesi Fatma Sabri, "Tiyatro festivali için geldiğimiz Trabzon'da kurum ve kuruluşlara ziyaretlerde bulunuyoruz. Amacımız iki şehir arasındaki kültürel, sosyal ve sanatsal alanlarda ilişkileri daha da geliştirmektir. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden Trabzon'a sevgi ve selamlar getirdik" dedi.

       Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden gelen konukları Trabzon Belediyesi'nden görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, "Bir tarih ve kültür şehri olan Trabzon'a gelen değerli meclis üyesi ve tiyatro topluluğu sanatçılarının kentimizden güzel izlenimlerle ayrılacağına inanıyorum. Trabzon-Lefkoşa Belediyeleri arasındaki kültürel ve sanatsal işbirliğinin geliştirilmesi için elimizden gelen katkıyı vermeye hazırız. Biz de sizlerin aracılığı ile Yavru Vatan'a saygı ve sevgilerimizi gönderiyoruz" dedi.

       Lefkoşa Türk Belediyesi Meclis Üyesi Fatma Sabri, ziyaretin anısına, Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan'a plaket, Başkan Yardımcısı Turan ise Meclis Üyesi Sabri'ye gümüş işlemeli minyatür kemençe hediye etti.

08 Mayıs 2009 Cuma
Toplam Okunma Sayısı : 2215

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com