Rehber :
   
Ev Tekstili ve Halıcılık
Güven Ev Tekstili ve Halıcılık
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
13.05.2009
Kaptan Hüseyin "En Azından Şampiyonlar Ligine Katılabiliriz"


Trabzonsporlu futbolcular sezon sonuna kadar takımı çalıştıracak olan antrenör Ahmet Özen'in kariyerine bir başarı yazdırmak için söz birliğine vardı.

Bordo-mavili takımın tecrübeli kaptanı Hüseyin Çimşir, "Kalan maçları kazanıp hem ligi güzel bir yerde bitirmek, hem de Ahmet hocanın adını zirveye yazdırmak istiyoruz" dedi.Teknik Direktör Ersun Yanal'ın görevinden ayrılmasının ardından lig sonuna kadar takımı çalıştıracak olan antrenör Ahmet Özen'e tüm futbolcular sahip çıkıyor. Özen'in öncelikle çok iyi bir dost olduğunu belirten futbolcular, 41 yaşındaki teknik adamın kariyerine önemli bir başarı yazdırmak için söz birliğine vardı. Özen'in ismini takımı Şampiyonlar Ligi'ne taşıyan teknik adam olarak yazdırmak isteyen futbolcular, formayı hak edene verme konusundaki tutumunun takımı ateşlediğini söylüyor. Bordo - mavili yöneticiler ise futbolcuların çok sevdiği Ahmet Özen'i sezon sonunda yeni gelecek teknik direktörle birlikte takımda tutmanın yollarını arıyor. Bordo-mavili takımın tecrübeli kaptanı Hüseyin Çimşir'de kalan maçların tümünü kazanmak istediklerini vurgulayarak, "Son iki haftada aldığımız galibiyetler bize şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'ne katılma kapısını açtı. Biz de kalan üç maçta 9 puan aldığımız taktirde en azından Şampiyonlar Ligi'ne katılacağımızı düşünüyoruz. Bu, hem bizim, hem de Ahmet hocanın kariyerine önemli katkı yapacaktır. Bu yüzden sonuna kadar savaşacağız. Şampiyonluktan da vazgeçmiş değiliz. Rakiplerimizin puan kayıplarını dikkatle bekleyeceğiz ama önce Bursaspor engelini aşmalıyız" diye konuştu.

BİLETLER ZAMLI SATIŞA SUNULDU

Trabzonspor'un Pazar günü Bursaspor'la oynayacağı karşılaşmanın biletleri satışa sunuldu. Maraton Tribünü bilet fiyatlarına 5 TL zam yapan yönetimin belirlediği yeni fiyatlar şu şekilde: "Maraton Tribünü: 30 TL, Kapalı Tribün (kenar): 50 TL, Kapalı Tribün (orta): 75 TL, VIP Tribünü: 1

Toplam Okunma Sayısı : 1919

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com