Rehber :
   
Fast Food & Cafe
Menekşe Fast Food
Keyf Fast Food & Cafe
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
15.05.2009
Şenol Güneş’in Kısa Zamanda Teklife Cevap Vermesi Bekleniyor..


Ersun Yanal'ın istifa etmesinin ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor'da yönetim Şenol Güneş konusundaki ısrarını sürdürüyor.

Bordo-mavili takımda gelecek sezon takımın başında olması istenen tecrübeli teknik direktörün, yönetimin kendisine yaptığı Sportif Direktörlük teklif konusunda karar aşamasında olduğu öğrenildi. Başkan Sadri Şener ve Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu tarafından kendisine yapılan resmi teklifi doğrulayan Güneş'in, en kısa süre içersinde yönetime cevap vermesi bekleniyor. Şenol Güneş, bordo-mavili kulübün kendisine yaptığı teklifi kabul etmesi halinde İngiltere'de olduğu gibi başkan kadar yetkili olacak. Transferlerde tek yetkili olacak tecrübeli hoca, çalışmak istediği 4 teknik direktörü de kendisi belirleyecek. Güneş, ayrıca kulübün bütçesini de yönetecek. 3 yıldır Güney Kore'nin FC Seoul kulübünde görev yapan ve takımını ilk kez Asya Şampiyonlar Ligi'ne katılmasını sağlayan Güneş konusunda ısrarlı olan yönetim, listede bulunan diğer adayları beklemede tutuyor.

Şenol Guneş'ın teknik direktörlüğünü yaptığı FC Seoul Asya Şampiyonlar Ligi   grup maçında Pohang'ı kendi sahasında 2-0 yenerek ilk 16 takım arasında yer aldı.

(Kaynak:Yenişafak)

Toplam Okunma Sayısı : 2091

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com