Rehber :
   
İlaçlama Hizmetleri
Beşyıldız İlaçlama Trabzon
MDPM İlaçlama
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
15.05.2009
Özkan Sümer Belirliyor, Girişimler Başlıyor (Konu Detayları)


Trabzonspor'da,futbol koordinatörü Özkan Sümer'in başkanlığındaki transfer komitesinin raporları doğrultusunda gelecek sezonun takviyelerini yapmak için girişim başlatıldı.

Trabzonspor Yönetim Kurulu gelecek sezonun kadrosunu kurmak için kolları sıvadı. Bordo - mavili yönetim Kayserispor'dan Mehmet Topuz, Denizlispor'dan Çağlar ve Bongoura, Sivasspor'dan Abdurrahman ve Danimarka'nın Kopenhag takımında forma giyen Hutchinson'un transferini sonlandırmak için yoğun çaba harcıyor.  İlk olarak yerli futbolcu takviyelerini tamamlamak isteyen yönetim, Kayserispor'dan Mehmet Topuz, Denizlispor'dan Çağlar ve Sivasspor'dan Abdurrahman ile temaslara başladı. Mehmet Topuz'la yapılan ilk görüşmede futbolcudan, 'Gelmeye hazırım' cevabını alan yönetim, sarı-kırmızılı kulübün yöneticileri ile temaslara başladı. İlk görüşmede Kayserispor'un yüksek bonservis bedeli talep etmesi nedeniyle geri adım atan yöneticilerin bu transferde ısrarcı olduğu öğrenildi. Mehmet Topuz'u almak için Fenerbahçe ve Galatasaray ile yarışan yönetim, Denizlispor'dan Çağlar ve Sivasspor'dan Abdurrahman içinde önümüzdeki haftadan itibaren girişimlere başlama kararı aldı.

HUTCHINSON TRABZONSPOR'A ÇOK YAKIN

Bu arada yeni sezonda kadrosuna kaliteli yabancılarda katmayı düşünen bordo-mavili yöneticiler, sağ kanatta alternatif olacağını düşündüğü Denizlispor'un Gineli futbolcusu İbrahima Bongoura için de görüşmelere başladı. Bordo mavili yöneticilerin Özkan Sümer'in bir çok kez izlediği ve "Alınırsa çok önemli katkılar yapar" dediği Danirmarka'nın Kopenhag takımında forma giyen 26 yaşındaki Kanadalı orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson'ın transferinde ise önemli aşama kaydettiği belirtildi. Hutchinson'un bonservis bedeli için 2 milyon Euro'ya yakın bir bonservis bedelini gözden çıkaran yönetimin, bu futbolcuya transfer döneminin başlamasıyla birlikte resmi sözleşme imzalatacağı iddia edildi.

BURSASPOR MAÇINA SÜPER PRİM İDDİASI

Trabzonspor'da teknik heyet pazar günü oynanacak Bursaspor maçı öncesi futbolcuların motivasyonunu artırmak için yoğun çaba harcıyor. Teknik direktör Ahmet Özen'in, Bursaspor maçının kazanılması durumunda tüm futbolculara jest olsun diye birer gömlek alma sözü verdiği ve bu gömleklerin masrafını kendi cebinden karşılayacağı öğrenildi. Bordo-mavili yöneticiler ise Trabzonlu işadamlarını devreye sokarak Bursaspor maçının kazanılması durumunda futbolculara süper prim vermeye hazırlanıyor. Bu konuda resmi bir açıklama yapmayan yöneticilerin, Bursaspor maçı sonrası futbolculara yüklü bir ödeme yapacağı da iddia edildi.

Toplam Okunma Sayısı : 1945

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com