Rehber :
   
Fast Food & Cafe
Menekşe Fast Food
Keyf Fast Food & Cafe
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
21.05.2009
Geçitlerinin Azlığı Hem Kuralsızlığı Hem de Tehlikeyi Getiriyor


Trabzon’da Tanjant  yolunda yaya geçişlerinin yetersizliği kurasızlığı da beraberinde getiriyor. Yayalardaha fazla yürümemek için tehlikeyi göze alarak engellerin üzerlerinden atlayarak yoldan karşıya geçiyorlar.  Vatandaşlar yaya geçitlerinin yeniden gözden geçirilmesini ve önlemler alınmasını istiyorlar.

Yaya geçidi Refüjle kapatıldı

Gülbaharhatun Camii arkasındaki Tanjant Yolundaki yaya geçidini refüjle ikiye ayıran görevliler vatandaşların ulaşımını zorlaştırarak adete trafik canavarının kucağına  atılmalarına sebep oluyor. Yaya geçidinin usulüne uygun olarak yapılmadığından dolayı Tanjant Yolu’ndan süratli geçen araçların eşliğinde yoldan karşıya geçmeye çalışan çevre sakinleri adeta ölümle burun buruna geliyor. Vatandaşlar, Trabzon Belediyesi ve Karayollarını göreve çağırarak gerekli önlemleri almalarını bekliyoruz.

Mahalle sakinleri çözüm bekliyor

Gülbaharhatun Mahallesi sakinleri  yaşadıkları zorlukları dile getirerek; “ Buranın yapılması için illa birilerinin bu yolda ölmesini mi bekliyorlar? Biz de bu ülkenin insanıyız ve bu ülkenin çağdaş hizmetlerinden yararlanmak istiyoruz. Yaya geçidi yapılan yer refüjle kapatılır mı? ” dediler. Yaşadıkları bu olayın bu çağda yaşanmaması gerektiğini savunan vatandaşlar bu soruna bir an önce çözüm getirilmesi gerektiğini aksi taktirde Trabzon Belediyesinin ve karayollarının gülünç duruma düşeceğini kaydettiler. 

(Haber-Fotoğraf: Bahattin Baştürk)

Toplam Okunma Sayısı : 1915

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com