Rehber :
   
Danışmanlık Hizmetleri
Trabzon Marka Patent Ofisi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
23.05.2009
Bakan Demir, Mühendislerin Gecesi İçin İlk Kez Trabzon’a Geldi


Jeoloji Mühendisleri Odası'nın 35. kuruluş yıldönümünde meslekte 35 yılını dolduran gedikli meslek mensuplarına plaket verildi. Gecede birer konuşma yapan Jeoloji Mühendisleri Oda Başkanı Semih Peker ve Trabzon Genç İş Adamları Derneği Başkanı Cafer Kurt jeoloji mühendisliğinin her geçen gün daha büyük önem kazandığını belirtti.

 

Aslen Trabzonlu olan Samsun Milletvekili Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir ilk kez Trabzon'u ziyaret ederken "Şalpazarı'na geçip annemin hayır duasını aldım. Mühendis arkadaşlarımızın gecesine katıldık, buradan da Artvin'e geçeceğim. Karadeniz'i çok modern, güvenli ve kaliteli bir yolla Sinop'tan Sarp'a bağladık. Bu bölgeyi sahil kesiminden başlayarak en iyi şekilde yapılandıracağız. Hedefimiz budur" diye konuştu.

 

Gecede bir konuşma yapan ve aynı zamanda kendisi de bir jeoloji mühendisi olan Trabzon Genç İş Adamları Derneği (TGİAD) Başkanı Cafer Kurt "Arkadaşlarımızla birlikte odamızın bu organizasyonuna destek verirken bu yapılanmanın özellikle bölgemiz için ne kadar önemli olduğunun bilincinde olarak hareket ediyoruz. Artık herşey 'jeoloji'den geçiyor’ dedi.

 

Kurt, “Yeraltı kaynaklarının tespiti ve değerlendirilmesi, üstyapı, teknoloji, endüstri, şimdi de HES projeleri hep jeoloji mühendislerinin önemli katkılarıyla değer kazanıyor. Artık kalkınmanın en önemli etapları jeolojiden geçiyor. Özellikle de bölgemiz için jeolojinin değeri birkaç kat birden artmıştır" dedi. Gecenin sonunda meslekte 35 yılını dolduranlarla birlikte TGİAD Başkanı Cafer Kurt'a da derneği ve arkadaşları adına teşekkür plaketi verildi.

 

Toplam Okunma Sayısı : 2058

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com