Rehber :
   
Spor Merkezleri
Tode Spor Merkezi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
23.05.2009
TTSO Başkanı Hacısalihoğlu, Trabzonluların Desteğini Beklediklerini Açıkladı


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği önderliğinde Türkiye’nin en büyük işveren ve işçi örgütleri olan HAK-İŞ, TÜRK-İŞ, TESK, TİSK, KAMU-SEN, TİM, TÜSİAD ve MÜSİAD bir araya gelerek, “Kriz varsa çare de var” seferberliği başlattı. Seferberliğin ilk evresini oluşturan iletişim kampanyasının 5 hafta sürmesi planlanıyor. İlk hafta tüketicilere yönelik ‘Eve kapanma, pazara çık’ mesajıyla başlanan kampanyada, sonraki haftalarda üreticiye, çalışana, Hükümet’e yönelik çağrılar da yapılacak.

 

BAŞKAN HACISALİHOĞLU: KAMPANYAYA DESTEK VERECEK OLAN TÜM TRABZONLULARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM

 

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği önderliğinde bugün başlatılan kampanyaya Trabzon’da yerelde destek çalışmalarının sürdüğüne açıkladı. Başkan M. Suat Hacısalihoğlu, herkesimin sahiplenmesi ile kampanyanın hedeflerine ulaştırılacağını belirterek, “ Türkiye’nin bugünkü ortamda bu kampanyaya ihtiyacı var. Beş hafta sürecek olan ‘Kriz varsa çare de var’ kampanyasında ilk hafta mesajı tüketicilere yöneliktir. ‘Eve Kapanma Pazara Çık’ mesajına bütün Trabzon halkının sahip çıkması bölge ekonomimize büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Bu kampanyaya destek verecek olan Trabzon halkına şimdiden teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

 

KAMPANYA ULUSLAR ARASI EKONOMİK KRİZİN ETKİLERİ EKONOMİDE MİNİMİZE ETMEYİ HEDEFLİYOR

 

Başkan M. Suat Hacısalihoğlu, kampanyanın Uluslararası ekonomik krizin Türkiye’ye olumsuz etkilerini minimize etmeyi hedeflediğini vurgulayarak, “ Tüm yurtta ve dünya genelinde olduğu gibi bölgemizde de uluslararası krizin etkileri yaşanıyor. Bu etkileri asgariye ölçülere çekmek toplum olarak hepimizin ortak mücadelesi ile mümkün olacaktır. Ekonomimizi yeniden atağa geçirmek durumundayız. Bugün hepimiz birbirimize destek olmalıyız. İç pazarı canlandıracak olan bu kampanyada üretici ve tüketicinin buluşması hepimize biraz nefes aldıracaktır. Kampanyanın birinci haftasında Trabzonluları kampanyaya destek vermeye ve sahiplenmeye davet ediyoruz. Ekonomiyi yine Türkiye halkının özverilerinin kurtaracağına inanıyoruz. Ülkesi zor durumda olduğunda türk halkı her zaman seferber olmuştur. Bu kez de ülkemizin ihtiyacı olan ekonomik seferberliğe Trabzon’un katkısının olacağı şüphesizdir.”şeklinde konuştu.

 

Toplam Okunma Sayısı : 1889

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com