Rehber :
   
Medikal
Numune Medikal
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
30.05.2009
Trabzonspor Zoru Sever


Turkcell Süper Lig'de sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor, sarı-lacivertli takımı yenip ikinci sıradaki Sivasspor'un Galatasaray deplasmanında puan yitirmesi halinde Avrupa Şampiyonlar Ligi ön eleme turu maçları oynama hak kazanacak.

Stat
Hüseyin Avni Aker
Hakem
Bülent Yıldırım,Adil Sinem,Nihat Mızrak

Trabzonspor: Sylva, Tayfun, Giray, Egemen, Cale, Selçuk, Hüseyin, Colman, Alanzinho, Gökhan Umut

Fenerbahçe: Volkan, Ali, Gökhan Gönül, Yasin, Carlos, Deivid, Selçuk, Emre, Uğur, Alex, Guiza

   Şampiyonluk şansı geçen hafta alınan sonuçlar sonrasında mucizelere kalan bordo-mavililer, ligi ikinci sırada bitirirse, 2004-2005 ve 2005-2006 sezonunundan sonra üçüncü kez Avrupa Şampiyonlar Ligi ön eleme turu maçları oynayacak. Ligde antrenör Ahmet Özen yönetiminde yaptığı 4 maçı galibiyetle kapatan Karadeniz ekibi, Fenerbahçe'yi de yenmesi halinde 4 sezon sonra 5 maç üst kazanmış olacak.

    Büyük Maçlarda Galibiyeti Yok

   Bu sezon şampiyonluğa oynayan takımlar karşısında hiç galibiyet elde edemeyen Trabzonspor, Fenerbahçe'yi yenerek söz konusu maçlar içerisindeki ilk galibiyetini tatmak istiyor. Geçen sezon 10 Mayıs'ta ligin son haftası maçında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Fenerbahçe'yi 2-0 yenen Karadeniz ekibi, o maçtan bu yana şampiyonluk mücadelesi veren rakipleri karşında galibiyet özlemi çekiyor. Trabzonspor, bir yılı aşkın bir süredir Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Sivasspor maçlarında galibiyet elde edemedi.Trabzonspor, bu sezon Beşiktaş ile 0-0 ve 1-1, Fenerbahçe ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak yenişemedi. Sivasspor ile sahasında 0-0 berabere kalan, deplasmanda kırmızı-beyazlılara 3-0 mağlup olan Trabzonspor, Galatasaray'a deplasmanda 3-0 yenilmiş, sahasında rakibiyle yaptığı maç 2-2 bitmişti. Böylece bordo-mavililer, söz konusu 7 maçta, 5 beraberlik 2 mağlubiyet almıştı.

   Gökhan Ünal Dönüyor

   Trabzonspor'da geçen haftaki Eskişehirspor maçında kart cezası nedeniyle forma giyemeyen Gökhan Ünal, takımdaki yerini alabilecek. Eskişehirspor maçında sakatlığı nedeniyle oynayamayan Yattara, bu karşılaşmada da görev almayacak. Sezonu kapayan Serkan Balcı ile Milli takım kampında bulunan Barış Memiş de bu karşılaşmada forma giyemeycek.

Toplam Okunma Sayısı : 1957

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com