Rehber :
   
Uzungöl Tesisleri Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
01.06.2009
Fiskobirlik Gayrimenkullerini Satmak İçin Şartları Zorluyor


Fiskobirlik 35 gayrimenkulünü satmak için tüm şartlarını zorluyor..

Daha önce yaptığı ihalelerde gayrimenkullerini satamayan Fiskobirlik, bu kez oldukça kararlı görünüyor.. Başkan Lütfi Bayraktar “ Bu kez kesinlikle satılacak” diye konuştu..

 

Fiskobirlik 35 gayrimenkulünü satmak için varını yoğunu ortaya koyuyor.
Daha önce yaptığı ihalelerde gayrimenkullerini satamayan Fiskobirlik'in Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar “Bu kez satabileceğimiz umudunu taşıyoruz” dedi.

Satışta daha önceki fiyatların geçerli olacağını vurgulayan Bayraktar, içinde bulundukları ekonomik krizden ötürü ellerinde bulunan mülkleri değerinin altında satmayacaklarını ifade ederek şunları söyledi:

“Yapılan müzayedede beklentilerimiz gerçekleşmedi. Hiçbir mülkümüzün satışını gerçekleştiremedik. Müzayedeyi yapan firma ile belli bir ilişkimiz oldu. Bundan sonraki süreçte yine mülklerimizin satışı için müzayede yapacağız. İlk müzayedede dünyada etkili olan ekonomik krizden  ve Fiskobirlik'in içinde bulunduğu durumdan ötürü mülkleri ucuza almayı düşünenlerde olmuş olabilir. Bu nedenle mülklerimize teklif gelmedi. Yeniden müzayede yapıp bir kez daha mülkleri satışa çıkartacağız. Ama fiyatlarımızı kesinlikle düşürmeyeceğiz”.

Bayraktar, satış  tarihinin henüz belli olmadığını önceden olduğu gibi yine  Eskidji firması aracılığıyla yapılacağını da sözlerine ekledi.

 

 

Toplam Okunma Sayısı : 1868

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com