Rehber :
   
Yöresel Ürünler
İslamoğlu Gıda
İskenderoğlu Şarküteri
İmamoğlu Yöresel Ürünler
Sürbisa & Sürmene Bıçakçılık
Trabzon Silah Sanayi
Gurme 61 Şarküteri
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
05.06.2009
Trabzonsporun Yanındayız


Dernek Yönetim Kurulumuz Trabzonspor’da gelişen son olaylar üzerine bir açıklama yapma gereği duymuştur.
Bu anlamda gelişen olaylar karşısında duyarsız kalmama adına şu görüşleri dile getirmek istiyoruz: 

   "Trabzonspor geride bıraktığımız sezon boyunca taraftarına büyük mutlulular yaşattı. Tüm Türkiye’de yankı uyandıran kolbastı oyunu 61.dakika şovları ile taraftar bütünleşti. Ayrıca bölgemizin en önemli ürünü olan fındığın tanıtımına büyük katkı sağlandı. Bunlar camianın bütünleşmesi adına son derece önemli olaylardı. Öye veya böyle Trabzonspor son maçını kazansaydı, şampiyonlar ligine katılma hakkı yaşatacaktı. Bütün bunlar taraftara büyük bir heyecan yaşattı.Bütün bu güzelliklerin yaşandığı bir dönemde sezon bittikten sonra ve yeni sezon öncesi yaşanan olaylar olmamalıydı. Bu olayların bir kaşık suda fırtına çıkartıp, hiçbir şey yokken bu olayların çıkmasından dolayı dernek olarak, eski futbolcular olarak ve dernekteki genel kurul üyeleri arkadaşlar olarak üzüntü duyuyoruz. 

   Sayın Başkanın bu çıkışının belki haklı noktaları vardır. Ancak bunun üslubunu ayarlamış olsaydık daha güzel olacağını düşünüyoruz. Biz başkanımızın, yönetim kurulumuzun ve Trabzonsporumuzun her zaman arkasındayız. Bir konuda belediye başkanımızın da bu işten mutlaka üzüntüsü vardır. Bunlar mutlaka çözülür. Ancak bunlar basın yoluyla değil de diyalog halinde çözülür. Ama çözülemiyorsa gerekli tepkiler verilir. 

   Yönetim kurulu genel kurul kararı aldı.Bunda biraz acele ettiler. Ama ne düşündülerse biz her zaman Trabzonspor’un yanındayız. Bu olayların gelişmesinden çok üzüntülüyüz. Bizden ne destek isteniyorsa her zaman olduğu gibi Tabzonspor’un yanındayız Asla kendi menfaatlerimiz yoktur. Birbirlerimizle kapışıp bizim dışımızdaki insanları, sevindirmeye gerek yok. Trabzonspor güçlülerini birleştirmelidir. Her güç bir araya gelemeyebilir ama, birleşebilen güçler bir araya gelir. Trabzonspor bugün, seneye çok daha güzel şeyler yapacakken başka şeylerle uğraşıp vakit kaybetmeye gerek yoktur. Aklı selimin biraya gelip tekrar hiçbir şey olmamış gibi yola devam etmesini istiyoruz. Onların yanındayız."
 

Toplam Okunma Sayısı : 1878

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com