Rehber :
   
Otomotiv
Kofoğlu Otomotiv
Hassoy
Koçmak Oto Renault
Adnan Otomotiv
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
07.06.2009
TOKİ ile yapılan anlaşmalar sonucunda sürdürülen son çalışmalar.




TOKİ ile yapılan anlaşmalar sonucunda
sürdürülen son çalışmalar


       Trabzon Belediye Başkanlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arasında 11.05.2009 tarihinde yapılan protokol ile Zağnos vadisi proje alanı sahile kadar uzatılmış, aynı zamanda Tabakhane proje alanı da güneye doğru genişletilmiştir.

       Tabakhane projesi için değerlendirme çalışmaları son aşamaya gelmiş olup, kısa süre içerisinde hak sahiplerine yerinde veya Bahçecik Mahallesinde yapılacak konut ve ticari ünitelerden önerilerde bulunulacaktır. Bu sayede hak sahiplerinin yerinde üretilecek gayrimenkullerden faydalanmaları temin edilmiş olacaktır.

       Kentimizin iki önemli vadisinin rehabilite edilmesinin ardından Trabzon için önemli bir proje olan Çömlekçi Kentsel Yenileme Projesinin avam projesinin başlatılması hususunda mutabakat sağlanmıştır.

       Bunun yanı sıra 18.05.2009 tarih ve 2285 sayılı Başbakanlık makamı oluru ile Ayasofya müzesi ve etrafının rehabilitasyonu için çalışmalar başlatılmış olup, günümüz itibari ile bu alanda bulunan 3 parsel maliki ile uzlaşılmış, diğer parsellerle uzlaşma sağlanması için çalışmalar tüm hızı devam etmektedir.

       Trabzon'a verilen sözlerin arkasında olduğunu her fırsatta dile getiren Sayın Başbakanımız, Toplu Konut İdaresi Başkanlığına verdiği talimat doğrultusunda Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol KONYALIOĞLU koordinasyon çalışmalarını yürütmek ve projeleri yerinde görüp bir an önce hayata geçirebilmek için görevlendirilmiştir. Bu bağlamda yürütülen çalışmalar tüm hızı ile devam etmektedir.

       Kamuoyuna duyurulur.

Toplam Okunma Sayısı : 1819

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com