Rehber :
   
Uzungöl Tesisleri Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
07.06.2009
2011 Avrupa Olimpik Gençlik Festivali


2011 hazırlıklarının içindeyiz  
 
2011 Avrupa Olimpik Gençlik Festivali Toplantısı bugün (Salı) Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak başkanlığında Novotel’de Trabzonspor Kulübü adına Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu’nun da katılımıyla gerçekleştirildi.

Bölgemizin kalkınmasına ve tanınmasına büyük katkı sağlayacak, spor tesislerimizin gelişmesine ve artmasına vesile olacak 2011 Avrupa Olimpik Gençlik Festivali şehrimiz, bölgemiz ve ülkemiz adına olduğu kadar kulübümüz için de büyük önem taşımaktadır. Bu vesileyle gençlik olimpiyatları çerçevesinde yapılan tüm hazırlıkların yanında olup, üzerimize düşen görevleri yerine getirmekten mutluluk duyacağız.

 

2011 Avrupa Olimpik Gençlik Festivali Hazırlık Toplantısı için biraya gelerek hazırlıklara hız veren Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak'ın yanı sıra, Trabzon Valisi Nuri Okutan, Başbakan Danışmanı ve Uluslararası Spor Organizasyonları Başkoordinatörü Mehmet Atalay, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Togay Bayatlı, Trabzon Gençlik Spor İl Müdürü ve Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na çalışmalarında başarılar diler, her zaman yanlarında olduğumuzun bilinmesini isteriz.


 


Diğer Fotoğraflar




Toplam Okunma Sayısı : 2063

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com