Rehber :
   
Gıda Firmaları & Ürünleri
Kahvaltı Dünyası
Bakkalım A.Ş
Fanus Organik Bal
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
03.09.2008
Mehter takımı Macaristan'a gidiyor
Trabzon Belediyesi Mehter Takımı Trabzon ile kardeş kent olan Macaristan'ın Zigetvar kentindeki Zrinyi şenliklerine katılmak üzere bu ülkeye gidiyor.

Mehter takımı Macaristan'a gidiyor

   

       Trabzon Belediyesi Mehter Takımı Trabzon ile kardeş kent olan Macaristan'ın Zigetvar kentindeki Zrinyi şenliklerine katılmak üzere bu ülkeye gidiyor. 5-8 Eylül tarihlerindeki şenlikler için Zigetvar Belediyesi tarafından davet edilen Mehter takımı yarın sabah Türkiye'den ayrılıyor.

       Mehter takımı ile birlikte Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Erdal Çağdaş ile Belediye Kültür Müdürü Sadettin Önsel de davet üzerine Zigetvar'a gidiyor. Trabzon Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, Zigetvar ile kardeş kent olduklarını belirterek, "Her yıl olduğu gibi bu yılda Zigetvar'daki şenliklere mehter takımımızı davet ettiler. Mehter takımımız Macaristan'da çok seviliyor ve beğeniliyor. Kanuni Sultan Süleyman'ın son seferine çıktığı Zigetvar'da Ülkemizi ve Trabzon'u en iyi şekilde temsil edeceğiz. Zigetvar Belediyesi ile kardeş kent ilişkilerimizi çok iyi sürdürüyoruz. Onlarda bizim Festivale katılmışlardı. Çok memnun ayrıldılar Trabzon'dan. Bu festivallerdeki işbirliği karşılıklı kültür alışverişini de beraberinde getiriyor." dedi

03 Eylül 2008 Çarşamba

Toplam Okunma Sayısı : 2912

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com