Rehber :
   
Eczaneler
Ediz Eczanesi
Ongan Eczanesi
Akar Eczanesi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
08.06.2009
Numune Hastanesi Onkoloji Kliniği Açıldı


Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi İ.Lale Atahan Radyasyon Onkolojisi Kliniği düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Numune Hastanesi Onkoloji Kliniği Açıldı
 
Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi İ.Lale Atahan Radyasyon Onkolojisi Kliniği düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Açılış törenine Trabzon Valisi Nuri Okutan, Sağlık Bakanlığı Müsteşar Vekili Nihat Tosun, Trabzon Milletvekili Cevdet Erdöl, Trabzon Belediye Başkan Vekili Ergin Aydın, Başhekim Ekrem Algün ve davetliler katıldı.
Trabzon’un sağlık merkezi olması yönünde önemli adımlar atıldığını ifade eden Vali Nuri Okutan, Trabzon’un son yıllarda sağlık alanında çağdaş hizmetler kazandığını söyledi. Sağlık sektöründe övünülecek işler yapıldığının altını çizen Vali Okutan, “Kültür, sanat ve estetik şehri olan Trabzon’un bu özelliklerini biliyoruz. Ayrıca eğitim ve sağlık kenti olduğunu da biliyoruz. Trabzon bölgesel özelliği olan bir ildir. Bunun içindir ki Trabzon’da hayata geçirilecek hizmetlerin, Trabzon’un bu özelliği de göz önüne alınarak yapılmalıdır.” dedi.
Trabzon Numune Hastanesi Başhekimi Dr. Ekrem Algün ise, yeni ünitelerin açılışını yaptıklarını belirterek hastane hakkında bilgi verdi. Başhekim Algün, şimdiye kadar pek açılış yapmadıklarını belirterek hastanede atıl, kullanılmaz yerleri değerlendirerek yeni üniteler açtıklarını anlattı.

Konuşmaların ardından Vali Okutan, yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Başhekim Algün’e takdirname verdi.

Toplam Okunma Sayısı : 2889

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com