Rehber :
   
İlaçlama Hizmetleri
Beşyıldız İlaçlama Trabzon
MDPM İlaçlama
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
13.06.2009
Of'ta 8315 Oyuncak Öğrencilere Karne Hediyesi Oldu


Uluslararası arama-kurtarma ve yardım grubu GEA tarafından 11.Kez düzenlenen Yalnız Oyuncaklara Yeni arkadaşlar kampanyası kapsamında çocukların hayallerini süsleyen 8315 oyuncak Of’ta ki ilköğretim okulu öğrencilerine karne hediyesi oldu.

Of Kaymakamı Tuncay Sonel’in davetlisi olarak ilçeye gelen GEA Arama Kurtarma Ekoloji Grubu gönüllüleri Üsküdar Şube Başkanı Umut Dinçşahin, Bir sevgi-kardeşlik ve sosyal dayanışma kampanyası olan “Yanlız Oyuncaklara Yeni Arkadaşlar” kampanyasının 11. Of ilçesinde gerçekleştirmeden dolayı son derece mutlu olduklarını,kampanya kapsamında bir çok kişi ve kuruluş evlerinin bir köşesinde öylece yanlız kalmış ve oynanmayan oyuncaklarını GEA ulaştırdıklarını ve GEA gönüllüsü arkadaşlar tarafından onarılan, temizlenen, ve paketlenen bu oyuncakları yeni arkadaşlarına kavuşturduklarını söyledi.Karne tatili öncesi çocuklarımızı sevindirmek ve onlara karne hediyesi vermek istediklerini belirten Of kaymakamı Tuncay Sonel, İstanbul’dan gelerek bizlerle birlikte olan ve iki gün boyunca öğrencilerimize, 8315 oyuncak dağıtan GEA ekibine tüm Of halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum dedi.Okullarda ki oyuncak dağıtımında çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.Hayatlarında ilk kez oyuncak sahibi olan çocukların şaşkınlıkları, yüzlerinde ki gülümseme ve mutluluğu oyuncağı alan ile veren arasında bir gönül köprüsü kurulmasını sağlarken, çocuklar oyuncakları yanlızlıktan kurtarıp kendilerine ulaştıran GEA ekibine son zamanların popüler oyunu olan kolbastı oyununu oynayarak teşekkür ettiler.Yörenin en önemli geçim kaynağı olan Çay’ı merak eden GEA ekibi Köy Okullarını ziyaretleri esnasında çay toplayan vatandaşlarların yanlarına giderek birlikte çay topladılar. Karaca Çay Fabrikası da gezen ekip Müdür İbrahim Kurnaz’dan çayın yapımıyla ilgili bilgiler aldılar.

Of Kaymakamlığı, Nickelodeon ve Ceva Lojistik tarafından desteklenen 11. Kampanyanın son durağı Kaymakamlık tarafından ilkel şartlarda yaşadıkları yerden alınıp Of Merkez’de ev tutulan 4 Yetim kızkardeş olan Demircan ailesi oldu. Burada çocuklara oyuncak veren ve onlarla birlikte oyuncaklarla oynayan GEA ekibi, Of’tan çok güzel duygularla ayrılıyoruz.Gördüğümüz ilgi alaka bizleri son derece memnun etti.Çocuklarımızın sevinci, mutluluğu iki günlük yorgunluğumuzu alıp götürdü dediler.

Toplam Okunma Sayısı : 1801

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com