Rehber :
   
Belediyeler
Trabzon Belediyesi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
13.06.2009
Engelli Doğukan Okuluna Asansör İstiyor


Küçükken geçirdiği bir hastalıktan dolayı belde aşağı felç olduğu için yürüyemeyen ve annesinin 5 yıl boyunca okula götürüp getirdiği Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu ‘nun 5-F sınıfı öğrencisi  Doğukan karnesini dün Vali Nuri Okutan’dan alırken  duygulu anlar yaşandı.

Ne Olur Okulumuza Asansör Kurun

 ‘’ Artık ilköğretim okulunun ilk kısmını zor şartlarda gelip gitsem de  6. sınıfa geçtim. Derslerime çok çalışıp ileride bilgisayar Mühendisi olacağım” diyen  Doğukan ve  annesi Gülay Yazıcı hayırseverlere çağrıda bulunarak; “Ben hiç yorulmadan çocuğumu okula götürüp getiriyorum. Ancak okulda bir asansör olmadığından çocuğum için çok zor oluyor. Okula bir asansör yapsalar okulda daha rahat hareket eder. Hayırseverlerden yardım bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Doğukan’a Arkadaşlarından Destek

Doğukan’ı 5 sene boyunca okutan sınıf öğretmeni Nevzat Şahin ‘de “Okul arkadaşları Doğukan’ı çok seviyor. Ondan ayrılacakları için çok üzülüyorlar. Doğukan çok başarılı bir öğrenci ve bu başarısını lise ve üniversite yıllarında da göstereceğine yürekten inanıyorum. Doğukan’dan ayrılacağım için bende çok üzgünüm ” şeklinde konuştu. Doğukan’ın sınıf arkadaşları ise  Doğukan’ı   çok sevdiklerini ve ona her türlü konuda yardım ettiklerini  ancak okullarına asansör yapılması halinde Doğukan ve onun gibi arkadaşlarına daha rahat bir şekilde   yardımcı olabileceklerini söylediler.

Toplam Okunma Sayısı : 2002

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com