Rehber :
   
Mermer, Granit ve Maden
Şeker Mermer
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
17.06.2009
Vali Okutan Basın Mensuplarıyla Vedalaştı


 Vali Okutan Basın Mensuplarıyla Vedalaştı

 
Şanlıurfa'ya atanan Trabzon Valisi Nuri Okutan, şehzadeler şehri Trabzon’da valilik yapmanın kendisi için çok önemli bir deneyim olduğunu söyledi.
Bakanlar Kurulu Kararnamesi ile Şanlıurfa'ya atanan Trabzon Valisi Nuri Okutan, Trabzon’da görev yapan basın mensupları ile son kez kahvaltıda buluştu. Soğuksu mahallesindeki Vali Konağı’nın bahçesinde basın mensuplarına bir veda kahvaltısı veren Vali Nuri Okutan, Trabzon’da görev yaptığı 2 yılı değerlendirdi. Yaptığı çalışmaları tek tek sıralayan, projeleri hakkında bilgiler veren Vali Nuri Okutan’a eşi Demet Okutan eşlik ederken, Vali Okutan’ın konuşması sırasında bayan Okutan’ın gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi.
Trabzon'dan çok güzel anılarla ayrılacağını ifade eden Vali Nuri Okutan “Bu şehri hiç bir zaman unutmayacağım. Şehzadeler şehri Trabzon'da görev yapmanın onurunu ve deneyimini yaşadım. Güvenle çalıştım burada. Kısacası bu şehirde valiliğin tadını çıkardığımı düşünüyorum, çok zevk aldım buradaki çalışmamdan. Bana bu fırsatı tanıdığınız için teşekkür ediyorum. Şimdi memnuniyetle Urfa'ya gidiyorum. Urfa için şu an bir takım hazırlıklar yapıyorum. Orada hizmet esas, bana ihtiyacı olduğunu hissediyorum, biliyorum. O bakımdan bütün bildiklerimi elimden gelen ne ise bütün gayretimle Şanlıurfa'da gayret edeceğim. İnşallah gayret bizden, takdir haktan Allah'tan. İnşallah orada da başarılı oluruz” dedi.
Çalıştığı yerlerde hiçbir zaman kompleks içinde olmadığını, elinden gelen gayreti hep gösterdiğini ifade eden Vali Nuri Okutan “Eksiklerim tabi ki olmuştur. Eksiklerimden dolayı da halkımın anlayışına sığınıyorum, Trabzon'un anlayışına sığınıyorum. Ben hakkımı yediden yetmişe herkese helal ediyorum. Sizlerin vasıtasıyla hem sizlerden hem de Trabzon halkından helallik beklerim. Bizim için tek önemli olan şey bu. Bu dünya geçici, bu makamlar da geçici, geride kalan tek şey halkımızın şahadeti, şahitliği. Benim için Trabzon büyük hatıralarla dolu. Biliyorum ki beni de bir Trabzonlu sayacaksınız. Trabzonlular’ın birbirine olan muhabbetini sevgisini biliyorum. Bana da bu muhabbeti sevgiyi, desteği, ilgiyi göstereceğinizden eminim” şeklinde konuştu.

Vali Okutan, konuşmasının ardından basın mensupları ile bir hatıra fotoğrafı çektirerek tek tek vedalaştı.

Toplam Okunma Sayısı : 2466

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com