Rehber :
   
İnşaat ve Yapı Malzemeleri
Astaş Beton
Ernil Yapı Market
NKY Necdet Kırhan Yazıcı
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
18.06.2009
Gümrükçüoğlu, Vatandaşların Kent Mobilyalarına Sahip Çıkmalarını İstedi


Trabzon’un sahil şeridinde bulunan aydınlatma lambalarının kırılmış halini görenlere “Bunu yapan insan olamaz” dedirtiyor.

Ganita’dan Beşirli’ye kadar olan sahil şeridinde yüzlerce aydınlatma lambalarının büyük çoğunluğu kırılmış.Trabzon Belediyesi tarafından konulan lambaların hem sahili aydınlatması, hem de güzel bir görünüm kazandırılması amaçlanmıştı. Ancak, bu lambaların kendini bilmez kişilerce kırılması, tahrip edilmesi hem çevreye, hem de milli ekonomiye büyük bir darbe vuruyor.Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, vatandaşların kent mobilyalarına sahip çıkmalarını isteyerek, “Kent mobilyaları hem şehir estetiği açısından, hem de ihtiyacı giderme açısından önemlidir. Belediye olarak şehrin dörtbir yanında yapılan kent mobilyalarını koruyup kollamak vatandaşların asli görevidir. Bunun için her vatandaş bulunduğu yerdeki kent mobilyalarına sahip çıkıp koruyup kollamalıdır. Onları kendi ev eşyası gibi görmelidir. Ne yazık ki sahilde daha önce konulan lambaların büyük çoğunluğu kendini bilmez kişilerce kırılmış. Bu Trabzon’a ve Trabzon insanına yakışan bir durum değil.” Dedi

Öte yandan sahil de daha önce konulan ve görüntüleri ile  birçok vatandaşın tepkisini çeken 4 adet tuvalet kabini Belediye tarafından kaldırıldı. Kaldırılan tuvaletlerin yerine daha modern, kullanışlı ve çevreye uyumlu tuvaletler yapılacak.

Toplam Okunma Sayısı : 1879

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com