Rehber :
   
Hediyelik Eşya ve Oyuncak
Yuma Oyuncak
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
18.06.2009
Avrupa Trabzonu Tanıyacak


2011 EYOF Koordinatörü Nihat Doker, Trabzon'da yapılacak 2011 Avrupa Gençlik Oyunlarını en iyi şekilde organize edeceklerini söyledi. EYOF Koordinatörü Doker, Trabzon'un spor medyasıyla yemekli bir toplantıda biraraya geldi. Park Usta Otel'de yapılan toplantıya Gençlik ve Spor Trabzon İl Müdürü Şerif Özgür TSYD Trabzon Şube Başkanı İhsan Öksüz, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ergun Ata, ulusal ve yerel gazetelerin temsilcileri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.2011 EYOF Koordinatörü Nihat Doker, kendisine verilen bu görevi en iyi şekilde yerine etirmek için birlikte çalışacaklarını belirterek, ' Trabzon'da çok önemli bir organizasyon yapacağız. Bunu en iyi şekilde yapmalıyız. Trabzon'un çok önemli bir kent olduğunu biiyorum. Bana bu görevi verenlere teşekkür ediyorum. Artık bundan sonra Trabzon'da ikamet edeceğim.'dedi. 

Avrupa Gençlik Oyunları için Trabzon'un mülki amirinden yerel yöneticiine kadar herkesin bu konuda çok duyarlı ve istekli olduklarını da belirten Doker, ' Sayın Valimiz, belediye başkanmız ve rektörümüze nezaket ziyaretinde bulundum.Onlar, elimizden ne geliyorsa onu yapmaya hazırız. Trabzon'a birşeyler kazandıralım sözleri beni daha çok mutlu etniştir.'dedi.Doker, kendisinin bügüne kadr birçok uluslarası organizasyonlaında aktif görev yaptığını da ifade ederek, ' Trabzon, Avrupa'da şehir olarak tanınmıyor. Ama Trabzonpor adı geçince herkes onu biliyor. Yani, Trabzonspor Trabzon'un önünde. Trabzonspor'da içimizde olacak . Önemli olan Trabzon'u her yönüyle tanıtmaktır.'dedi. 

Nihat Doker, gelecek ay içersinde Finlandiya'nın Tampera kentinde yapılacak 2009 Avrupa Gençlik Oyunlarına önemli bir ekiple katılacaklarını da vurgulayarak, ' 2011 Avrupa Gençlik Oyunları'nda yüzde 99 görev yapacak çok sayıda arkadaşlarımızla Finlandiya'ya giderek burada yapılacak çalışmaları ve oyunları yerinde izleyecegiz. Orada Trabzon'un çok iyi tanıtmalıyız. Burada, Trabzon'daki oyunların bir sunumu gerçekleştirecegiz ve birde tanıtım stantı açmayı hedefliyoruz. Finlandiya'dan EYOF bayrağını Trabzon adına belediye başkanımız teslim alacaktır.'diye konıştu. Doker, 2011'de Trabzon'da düzenlenecek Avrupa Gençlik Oyunları kapsamında inşaatı devam eden tesislerini yerinde inceleyip, bugüne kadar gelinen durum hakkında bir rapor hazırlayacığını da ifade ederek, ' Trabzon halkına Gençlik Oyunlarını çok iyi anlatmalıyız. Kentimizin tüm dinamiklerini bu konuda hareketlendirmeliyiz. Trabzon bir spor kenti. Bunun için şehrimizin değişik yerlerine oyunlarla ilgili bilboard ve afişler asacağız. Oyunların bir logosu var. Şimdi de oyunlar maskotuyla ilgili yarışma düzenleyeceğiz. Herkes u işe dört elle sarılmalı.'dedi.
Gençlik ve Spor Trabzon İl Müdürü Şerif Özgür de, bölgenin çok önemli bir spor orginayonunu düzenleyecegini hatırlatarak, bu konuda üzerlerine düşen görevi tüm kuruluşlarla birlikte en iyi bir biçimde yapmanın gayreti içersinde olacaklarını söyledi. TSYD Trabzon Şube Başkanı İhsan Öksüz de 2011 EYOF Başkanı Nİhat Doker'în bu nazik davetine teşekkür ederek, Trabzon'un en iyi şekilde tanıtılacağını belirtti.

Toplam Okunma Sayısı : 2022

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com