Rehber :
   
Akvaryum & Evcil Hayvanlar
Trabzon Akvaryum
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
24.06.2009
Vali Okutan'a Veda Kokteyli


Şanlıurfa'ya atanan Trabzon Valisi Nuri Okutan için veda kokteyli düzenlendi. Kokteyl'e Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Rıza Can, Alay Komutanı Albay Yüksel Sönmez, Vali Yardımcıları, Emniyet Müdürü Feridun Boz, Trabzon'daki bütün daire amirleri, sivil toplum örgütleri başkanları, siyasi parti il başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.
Kokteyle katılanlar Vali Nuri Okutan ile çalışmanın gururunu yaşadıklarını ancak ayrılışıyla da büyük üzüntü içinde olduklarını dile getirdiler.
Trabzon ile gönül bağının her zaman devam edeceğini belirten Vali Nuri Okutan zaman zaman duygulu anlar yaşadı. Vali Okutan, “Ayrılık duygusu fevkalade zor. Trabzon’da bulunduğun 2.5 yıl içerisinde şehrin fotoğrafını değiştirmeye çalıştım. Çok güzel hizmetlerimiz olduğuna inanıyorum. Hizmetin ibadet sayıldığı bir neslin torunlarıyız. Bu anlayışla görev yaptım. Valilik müessesi ağırdır. Bu bağlamda eksik aksak yönlerimiz olmuş olabilir. Hak hukuk geçmiş olabilir. Ben hakkımı herkese helal ediyorum. Bu şehirden güzel anılarla ayrılıyorum. Trabzon’un sıcaklığını unutmayacağım.” dedi.
Şehzadeler şehrinden peygamberler şehrine gittiğini kaydeden Vali Okutan, Şanlıurfa kültür ve tarih şehri, peygamberler şehri. Çok önemli bir şehrimiz olan Şanlıurfa’ya memnuniyetle gidiyorum. Orada da elimden gelen gayreti gösterip Şanlıurfa’mızı yeniden hak ettiği noktaya taşıyarak geçmişinde var olan o kültür ve tarih birikimini gün yüzüne çıkarmak için azimle çalışacağız.” şeklinde konuştu.
Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise çok deneyimli, bilgili ve çalışkan bir validen ayrılmanın üzüntüsü içerisinde olduklarını ifade ederek Vali Okutan’ın Şanlıurfa’ya çok şey kazandıracağını söyledi.
Vali Yardımcısı Orhan Eyövge ise Vali Okutan’ın Trabzon’a bir değişim yaşattığını ve gelinen noktada şehrimize birçok önemli proje kazandırdığını söyledi.  
Konuşmaların ardından Trabzon ve Nuri Okutan konulu bir sinevizyon gösterisi yapıldı. Bu gösteride Nuri Okutan'ın hayatından kesitler ve Trabzon'a yaptığı hizmetlerden bahsedildi.
Trabzon’da yaptığı hizmetlerden dolayı sivil toplum örgütleri Vali Okutan’a plaket verdiler. Vali Okutan kokteylin sonunda konuklarla tek tek vedalaştı.

 

 

Toplam Okunma Sayısı : 2100

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com