Rehber :
   
İş Makinaları ve Servisleri
Karadeniz Makina
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
28.06.2009
Eski Futbolcular Fatih Tekkeye Sahip Çıktı


Trabzonsporlu Profesyonel Futbolcular Derneği Yönetim Kurulu Trabzonspor’a dönmesi yeniden gündeme gelen Fatih Tekke’ye sahip çıkarak kendisinin geri dönmesi için her türlü desteği vermeye hazır oldukları belirtti. 

Başkan Serdar Bali ve yönetim kurulu yaptıkları yazılı açıklamada, Trabzonspor’un son dönemlerde kendi evlatlarına sahip çıkmadıkları ifade edilerek şu görüşlere yer verildi: 

“Fatih Tekkei en verimli olduğu, Trabzonspor’a çok şeyler vereceği dönemde Rusya’nın Zenit takımına gönderildi. Fatih’in gidişinden kulüp ekonomik olarak büyük bir kar elde etti. Fatih burada başarılarını sürdürdü. Ancak mutlu olmadığını her fırsatta dile getirdi. Şimdi de kulübü tarafından satış listesine konuldu.Bunu büyük bir üzüntüyle öğrendik.” 

Açıklamada Fatih Tekke’nin Trabzonsporluğundan kimsenin şüphe duyamayacağı vurgulanarak “Kendisi de bunu her fırsatta dile getiriyor. Son olarak ta bunu açıkça beyan etti. Fatih Tekke’nin yokluğunda Trabzonspor çok şeyler kaybetmiştir. Beklide şampiyonluğu kaçırmıştır. Ama şuanda takıma verecek çok şeyi vardır..Herkesi göreve çağırıyoruz. Geçmişte bize yapılanlar Fatih’e yapılmasın. Herkes taşın elini altına koysun. Fatih’in yeniden yuvaya dönüşü sağlansın. Biz dernek olarak her türlü desteği vermeye hazırız.” 

Açıklama da yeni sezonla ilgili kombine bilet satışlarında geçen yıla oranla düşüş sağlandığı ifade edilerek şöyle denildi:‘’Sayın Başkan Sadri Şener bu konudaki şikayetini dile getiriyor. Geçen yıl ki heyecan kesinlikle yok. Bunu hareketlendirmek için Fatih Tekke’nin transferi önemli katkı sağlar. Fatih Tekke’nin gelişi taraftara da yeni bir heyecan getirecektir. Bu anlamda Fatih’in transferi büyük önem taşıyor. 

SON OLARAK BURDAN SAYIN BAŞKANA SESLENİYORUZ...”FATİH TEKKE’Yİ ALSINLAR BÜTÜN KOMBİNELERİ BİZ SATMAYI TAAHÜT EDİYORUZ”. 

Toplam Okunma Sayısı : 2025

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com