Rehber :
   
Sinemalar
Sinema Lara
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
28.06.2009
İlyas Akçay Yazdı


TAKDİR ONLARIN.. 

Trabzonspor’u Türk futbolunda 4.büyük ve efsane yapanları Trabzonspor düşmanı yıkıcıları ve yiyicileri olarak görüp, istemeyen, beğenmeyen, kulübe yaklaştırmayın diyen taraftarın düşüncesine destek veren doğruluğunu kabul eden Trabzonspor yönetimi sonunda Trabzonspor u şampiyon yapacak her iki grubun istediği teknik adamı buldu. HAYIRLI OLSUN. 

Buda gösteriyor ki; TRABZONSPOR kulübü sokağın sesi ile birlikte yönetiliyor.
Trabzonspor olarak öyle bir yönetim anlayışına ve taraftara sahibiz ki; geçmişte TRABZONSPOR’u Şampiyon yapanları hak etmedikleri şekilde gerçek dışı işlere muhatap yapıp suçlamaya, aşağılamaya layık görürken, TRABZONSPOR’un göğsündeki yıldızın takılmasında alın teri, hizmeti olmayanları geçmişin nimetlerinden faydalanları SEVGİ SAYGI ve ÖVGÜ ile yüceltiyorlar ödüllendiriyorlar. Bağırlarına basıyorlar.Bu onların takdir hakkı. 

Demek ki; 25 yıllık deneyim ve yaşanan tecrübe Trabzonspor’a bu hizmeti yapanlara bunu layık görüyor Tecrübe sahibi olamadık demeyin olduk. Yapılan icraatlarla çok net olarak belli nereden nereye. 

Bu yanlış anlaşılmaya sebebiyet veren taraflarında işine geldiğinden kulüp içinde ve dışında bu KAOS devam ettirilmektedir..

Toplam Okunma Sayısı : 2053

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com